2018. okt 29.

Szemüvegben a NAGY napon?

írta: Green Wedding Shoes
Szemüvegben a NAGY napon?

Meg van a tökéletes ruha, ékszerek, a koszorúslányok ruhái és minden le van szervezve életed legnagyobb napjára? Már csak egy nagy kérdést kell megoldanod: szemüveg vagy kontaktlencse? Nagy a dilemma.

Kapcsolódó kép

Ha a szemüveg mellett döntesz helyes a választás, hiszen egy modern darab mindenképpen jól passzolhat egy mai menyasszonyhoz. Az optikusok hatalmas választéka annyira változatos legyen szó vintage, klasszikus vagy modern irányzatról. A szemüveg divatos kiegészítője lehet ruhádnak és ne csak úgy tekints rá, mint egy fontos kiegészítőre. Most már csak azt kell kitalálnod mit szeretnél elérni szemüvegeddel: drámai hatást, klasszikus stílust vagy finom  és diszkért vonalat követsz. Kiválasztáskor győződj meg arról, hogy illik-e az ékszerekhez, fátyolhoz, a dekoráció színvilágához. Nyugodtan kérd ki az üzletben dolgozó tanácsadók vagy szakképzett látszerészek véleményét. Lehetőleg kerüld a fényre sötétedő változatot, ha látni szeretnéd szemeidet a fényképeken.

Ha a választás a kontaktlencsére esett se aggódj, hiszen ez az iparág már annyira fejlett, hogy szinte minden fajta lencse kapható már. A legjobb, ha már hat hónappal az esküvő előtt kiválasztod a megfelelőt, hogy hozzászokjál viseléséhez. Ehhez igazítsd a sminkedet és frizurádat is. Egy jó tanács: mindig tarts magadnál egy pár tartalék lencsét és egy szemüveget vészhelyzetre.

Ha bátor vagy gondolkodj el egy lézeres szemműtéten, de ezt is érdemes az esküvő előtt idővel lebonyolítani, hogy megszokd az új lencse vagy szemüveg nélküli életedet, a nagyon pozitív és felszabadító változást. 

Bármelyik lehetőséget választod tudnod kell, hogy a lényeg te vagy és mindegy hogy szemüveges vagy, vagy kontaktlencsét viselsz a nagy napon.

Szólj hozzá

torta vidám esküvői dekoráció esküvői torta virágdísz esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt esküvői díszlet