2022. okt 17.

Esküvő gazdaságosan? Íme, néhány ötlet!

írta: Green Wedding Shoes
Esküvő gazdaságosan? Íme, néhány ötlet!

Ha a közelgő esküvő nagyon megterhelné a családi kasszát, akkor érdemes körbe nézni az interneten, milyen ötletekkel, szolgáltatókkal lehet spórolni az összköltségen.

cedar_haven_weddings-01.jpg

Cheap wedding ideas: classy weddings on a budget | Swoosh

Ami olcsóbb nem kell, feltétlenül rosszabb legyen. Ha a keret szűkösebb okos ötletekhez kell nyúlni, amikkel pénzt takaríthatunk meg, és így is olyan lehet a nap, hogy mindenki mosolyogva, boldogan fog rá emlékezni.

Premium Photo | Nature theme in wedding ceremony decoration newlyweds arch  decorated in rustic style

Gondolkozz kicsit. Nem kell meghívni mindenkit, akiket valaha is ismertél. Gondolj először a közvetlen családtagjaidra az esküvői lista összeállításánál, nehogy közülük hagyjál ki bárkit, megbántva ezzel érzéseiket, megelőzve ezzel egy élethosszig tartó haragot. Azután jöhetnek a legjobb barátok. Ez teszi teljessé a listát.  Gondold át ki jön majd egyedül, kinek van házastársa illetve gyermekei.

Low-Cost Wedding Tips

Minél kisebb helyet választasz az esküvő színhelyéül, annál kevesebbet kell költened a dekorációra, illetve mindig kérdezd meg a szolgáltatót ők mivel tudnak hozzájárulni a terem feldíszítéséhez. Ha ehhez sem áll elég keret rendelkezésre, kérdezd meg ismerőseidet van-e valakinek egy üres lakása. Bérelj hordozható bárt, készíttess svédasztalos vacsorát.

How to Plan a Forest Wedding or Elopement in 2023 [Venues + Packages]

Olyan virágból készíttesd csokrodat, amelynek szezonja van. Ha valóban szűkőrű bulit tervezel, szervezz utána egy pincebulit vagy egy közös vacsorát barátaiddal. Nászútra pedig utazzatok el valamelyik régen látott vidéki rokonotokhoz, aki a lehető legkevesebbet zavarva biztosítja nektek a nyugodt, harmonikus együttlétet.

Gratulálunk a nagy naphoz!

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés virág vendégkönyv cupcake virágdísz zöld esküvő DIY esküvőitorta esküvőicsokor greenweddingshoes menyasszonyitorta hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő esküvőietikett Fűrész Zsolt www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023