2022. nov 07.

Színezd ki a NAGY napot!

írta: Green Wedding Shoes
Színezd ki a NAGY napot!

Tudtad, hogy minden színnek megvan a sajátos jelentése, szimbolikája? Csakúgy, mint a horoszkópokban, ebben is emberek milliói hisznek, míg mások mereven elutasítják. Ha te abba a csoportba tartozol, aki szerint az esküvői téma színe hatással lehet az egész napra, válassz, és ne habozz színesebbé válni.

25 Romantic Red Wedding Dresses | OneFabDay.com

A piros szín jelzi ugye a szenvedélyes szerelemet: a vörös szín a legmelegebb az összes szín közül. Aki ezt választja biztos, hogy magabiztos és határozott személyiség. Azonban nem szabad túlzásba esni sem, hiszen a túl vörös, vagy rikító színek visszataszítók lehetnek a jószándék ellenére is.  A nyugati kultúrában, a piros szín a szenvedélyt, a vörös rózsa szimbolizálja szenvedélyes szerelemet, így kedvelt választás asztali dekoráció és menyasszonyi csokrok esetében is.

49f7bb8e20f981100935dab011f3c11f--red-wedding-gowns-vera-wang-wedding-gowns.jpg

A rózsaszín jelenti nyugodt, boldog szerelemet. Csendes, lágy szín mely jelképezi az egyetemes szeretet, és ezért ez a kedvenc esküvői színe a menyasszonyoknak szerte a világon mindenhol. A lágyabb tónusú rózsaszín lehet a legmegfelelőbb egy esküvői színtéma kiválasztásához, a gyengédség, a szeretet és az elfogadás jegyében.

Coloured Wedding Dresses | Rock My Wedding

French Inspired Wedding | Abito da nozze, Abiti da ballo, Abiti da sposa

A kék szín jelzi az igaz, őszinte szerelemet. Ennek különösen akkor van értelme, amikor a pár egy trópusi, egzotikus vagy strand témájú esküvőt rendez ahol a kék a legdominánsabb szín az ég, óceán, víz színe miatt. Az ókori egyiptomiak szerint is a kék egy nyugtató szín, a csodálatos írisszel kombinálva, ami szimbolizálja a kapcsolat fontosságát. Egy vegyes virágcsokor írisszel az esküvő ékköve lehet.

Get Creative With These Coloured Wedding Dresses - Modern Wedding

36 Best Places to Buy Wedding Dresses Online

A fehér szín jelzi a tiszta szeretetet. Az univerzális fehér szín az ártatlanság és a tisztaság jelképe- menyasszonyok által viselt kedvenc szín esküvőkön vagy keresztelőkön szerte a világon. Országtól vagy kultúrától függően többféle jelentése lehet: kedvesség, a teljesség, a teljesítési, a nyitottság és az igazság – melyek mind a jó tulajdonságok közé tartoznak. Fehér margaréták egy hűséges szerelem szimbólumai - fehér tulipán, rózsa, liliom és gerbera mind nagyon népszerűek a mai menyasszony körében. Természetesen nem árt második színt is használni, hogy egyensúlyozzuk a fehér keménységét.

A lila jelenti, mágikus, misztikus szeretet, a narancssárga tele van kreatív, éltető és meleg szeretettel, míg a sárga vidám a boldogság, az öröm színe.

How to Find the Best Wedding Gown For Your Wedding | Dresses |  TopWeddingSites.com

Lakshmigown ดอกไม้สีส้ม Quinceanera Ball Gown 2020 Vestidos De 15 Anos  เจ้าหญิงหวานสิบหกชุดวันเกิด|ชุดฉลองวันเกิดสาวละตินอายุครบ 15| - AliExpress

Ezeken kívül más színeket is lehet választani, hiszen egy esküvői dekoráció elkészítésnek csak a fantáziánk és a színkeverés lehetősége szabhat határt, persze a pénztárcánk mellett.

New Arrival Light Grey Ball Gown Wedding Dress 2017 Sexy Backless Cap  Sleeve Vestido De Noiva Custom Made Cheap Wedding Gowns - Wedding Dresses -  AliExpress

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

virág szertartás esküvői torta virágdísz zöld esküvő kívánságfa DIY greenweddingshoes hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő kepekben.hu Fűrész Zsolt Esküvő2022 esküvő2023