2023. ápr 17.

Mert a rock 'n' roll örök

írta: Green Wedding Shoes
Mert a rock 'n' roll örök

Szervezz egy 1950-es évekbeli esküvőt, adj hozzá igazi rock 'n' roll stílust, és legyél te a legmenőbb csaj a világon.

 kat-forsyth-cry-baby-741.jpg

Vintage lakodalom, retro stílus? Hozd vissza Bridget Bardot, Marilyn Monroe és Elvis Presley korszakát, húzz rakott szoknyát, hawaii-inget, rajzolj macskaszemet! Válassz a hagyományos egyszerű fehér ruha helyett elefántcsontszínűt, térd alá érő verzióval, turbózd fel színes alsószoknyával! A fátyol legyen rövid, csak éppen vállig érő és szatén-ez néz ki a legjobban.

Kat & Dave's 1950s, Rockabilly Wedding at National Marine Corps Heritage  Museum in VA | Capitol Romance ~ Practical & Local DC Area Weddings

Öltöztesd a koszorúslányokat rózsaszín, levendula és pasztell kék ruhába. Keress klasszikus -az sem baj, ha túlméretezett- rövid gyöngysort. Cipőválasztásnál is figyelj a stílusra: a szertartásra mindenképpen magas sarkút válassz, de estére nyugodtan dobd félre egy cuki körömcipőért. Persze az sem baj, ha a végén mezítláb ropod. Műszőrme stóla, könyökig érő kesztyű, magas lófarok – garantált retro kinézetet ad.

An 1950's Rockabilly wedding with a Psychobilly twist - Bespoke-Bride:  Wedding Blog

És hogy minden korhű legyen, szerezzetek be egy retro autót, táncoljatok Elvis Presley, Buddy Holly és Little Richard zenéjére. Köszönő ajándéknak pedig adjatok hajzselét a férfiaknak, és selyemkesztyűt a hölgyeknek.

 Rockabilly Wedding Package with Elvis In Las Vegas at Viva Las Vegas  Weddings

1950s retro wedding inspiration and ideas on Offbeat Bride

Te bevállalnád?

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés szertartás esküvői dekoráció virágdísz zöld esküvő greenweddingshoes hasznos esküvői tippek esküvői díszlet tortaceremonia Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós