2022. dec 12.

Come on, it's a nice day for a white wedding

írta: Green Wedding Shoes
Come on, it's a nice day for a white wedding

Sokan el sem tudnák képzelni, hogy fehér ruhájuk mellé hófehér virágokból álló csokrot köttessenek. Pedig...

64 White Wedding Bouquets | Martha Stewart

Bár az idei téli időjárása inkább emlékeztet egy kora tavaszira szeszélyességében, azért ha egy picit várunk még részünk lehet hófehér álomban, a hótakaró borította táj szépségnek látványában. Fehér hótakaró a városon, így fejedelmi, tiszta és kissé ártatlan, mint egy hamvas menyasszony látványa. Minden ara-jelölt tisztában van azzal, hogy ebben az évszakban kevés színnel is lehet operálni, hiszen a nagy fehér hótömeget egy kevés szín vagy eltérő, szokatlan textúrák is fel tudják dobni. A fehér szín konstans használata nem biztos, hogy fantáziátlanságot jelent, hiszen néhány apró, textúrájában eltérő kiegészítő hatalmasat tud dobni az összhangon.

23 All-White Wedding Flower Ideas

Wedding aisle - tin buckets with lots of Gypsophila flowers. | Gypsophila  wedding, Wedding isles, Nautical wedding decorations

Ha nagyon merész vagy, esküvői csokrod köttetésénél válassz fekete kiegészítőket, szárakat melyek drámai hatást kölcsönözhetnek kombinációdnak. Bátran használj olyan szokatlan alkotóelemeket, mint mákvirág, vagy muskátli szára, fekete bársony masni, necc háló. Ha a szolidabb kiegészítőket szereted, maradj a moha zöld szalagnál, bordó bogyónál.

 The Guide To White Bridal Bouquets {Plus Inspiration Gallery} — Eddie  Zaratsian Lifestyle & Design

Billy Idol tévedett, amikor azt mondta, hogy semmi sem tiszta ebben a világban. Fehér csokrok sem maradhatnak meg kizárólag tisztának, egyszerre fenségesek és csábítók lehetnek  találó kiegészítőkkel. Üdvözlünk a fehér csokorok világában.

Bridal Bouquet Inspiration for Winter: 18 of the Prettiest Bouquets For  Every Winter Wedding Style – Brontë Bride

Wedding Bouquets | Chicago, IL | Weddings & Events — StemLine Creative

Fotók: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

gyűrű vendégkönyv zöld esküvő esküvőicsokor greenweddingshoes menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023