2023. jan 30.

Miért jó egy saját esküvői oldal?

írta: Green Wedding Shoes
Miért jó egy saját esküvői oldal?

 13 Stunning Wedding Website Examples - Zyro Blog

Megkérték a kezed? Rádszakadt a szervezés minden terhe? Fogalmad sincs, hogyan álljál neki esküvőd tervezésének? Íme, néhány szabály vagy inkább jó tanács, amit betartva könnyebb lehet az egész ceremónia megszervezése.

 Free Wedding Websites with Beautiful Templates & RSVP | Joy

 

Napjainkban már nem kell professzionális weboldalszerkesztőnek lenned ahhoz, hogy elkészíthesd esküvői oldaladat. Vannak tematikus site-ok ahol saját oldalt készíthetsz és ahol minden fontos momentumot feljegyezhetsz megkönnyítve ezzel más menyasszonyok életét, leginkább sajátodat is. Jegyezz fel minden fontos történést, momentumot, mutasd meg te hogyan indulsz neki a tervezésnek, milyen meghívókat, stílust preferálsz. Időt és pénzt takaríthatsz meg egy jól felépített oldallal, hiszen itt nem csak egy helyen láthatod ötleteidet, de ehhez mások is hozzászólhatnak, segíthetnek akár a szervezésben is.

Want to create your own wedding website?-Little Lane Events

Van valami jó tapasztalatod esetleg egy másik városban, szolgáltatóval, kontinensen?  A világhálón semmi sem drága… oszd meg élményeidet, és ismerkedj meg mások esküvői botladozásaival, kalandjaival.

66319-wedding-websites.jpeg

Képek forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés torta anyós szertartás vendégkönyv cupcake virágdísz DIY esküvőicsokor greenweddingshoes menyasszonyitorta esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvőietikett Fűrész Zsolt www.kepekben.hu esküvő2023