2023. máj 09.

Valami régi, valami új, valami kék..

írta: Green Wedding Shoes
Valami régi, valami új, valami kék..

„Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék! -  Pontosan így hangzik ez a mondat, de ki mondta, hogy azt a bizonyos kéket nem viselheted a körmödön?

Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue
A mai modern világban is szinte minden menyasszony kiemelt figyelmet fordít az esküvői hagyományokra, babonákra különösen erre a kötelező esküvői szokásra, miszerint menyasszonynak viselnie kell valami régit, valami újat, valami kölcsön vett dolgot és valami kéket?

Amazon.com: Dreamyn Crystal Fake Nails Square Press on Nails Blue Wedding  Glitter Full Cover Acrylic False Nails for Women and Girls 24pcs : Beauty &  Personal Care

Azonban ki mondta, hogy a kéknek muszáj valamilyen ruhaneműnek, netán egy harisnyakötőnek lenni? Színez körmödet kékre, és mindjárt ki is pipálhatod a mondás kékről szó részét. Válassz egy jó minőségű, magas fényű lakkot, gyors szárítás és máris büszkén nézhetsz a babonások szemébe, hiszen a kék szimbolizálja a tisztaságot, hitet, a bölcsességet, bizalmat, az intelligenciát.

The Trendiest Wedding Nail Designs and Ideas

A régi időkben kék színű volt a fiatalok ruházatának szegélye, de egy kutatás szerint a kék szín mindkét nem tagjait boldogabbá teszi. ("A kék és a zöld a férfiaknál váltotta ki a boldogság érzetét, míg a kék, lila és narancssárga a hölgyeknél érte el ugyanazt a hatást. A kék és a vörös a bizalmat erősítette a férfiaknál, míg a kék és a lila kombinációja bizonyult ilyen vonatkozásban a leghatékonyabbnak a nőknél." wikipédia)
Ha meguntad válassz szója vagy kukorica alapú lemosót kókuszdióval, citromfű olajjal, és a káros összetevők nélküli lemosónak köszönhetően nyoma sem a kékségnek. 

wedding-manicure-feature-photo.jpg

 

Képek forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom,

 és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

vendégkönyv virágdísz zöld esküvő eljegyzésigyűrű esküvőicsokor greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek kepekben.hu esküvőietikett egyedimenyasszonyitaska legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu esküvő2023