2022. sze 26.

Reem Acra világa

írta: Green Wedding Shoes
Reem Acra világa

A libanoni származású Reem Acra azok számára tervezi menyasszonyi ruháit, akik pazar királyi pompára vágynak esküvőjükön.

Love From Above

Reem Acra ruhatervei megtestesítik azt a fajta öltözködési stílust és bűbájt, mely a nők veleszületett tulajdonsága, de csak kevesen merik azt fenségességet bevállalni. Terveiben erőteljesen ötvözi a királyi pompát, mintákat, a luxust és a kifogástalan eleganciát csodálatos elegyet alkotva ezzel. Igényes ügyfélköre - beleértve a királyi méltóságokat és híres embereket- hamar a csúcsra repítették nevét.

Love From Above 2023 Wedding Dresses by Reem Acra| Arabia Weddings

Reem Libanonban született és a művészet bonyolult világába nagyanyja vezette, aki kézzel készített selyemvirágokat.

Look 1 – Captivating | Bridal Dress – ReemAcra

A tervezőnő körülbelül 1997-ben indult el a divattervezői pályán, de csak jóval később dobta piacra saját ready-to-wear kollekcióját. Miközben az American University of Beirut intézetben tanult felfedezte magának a divatszakmát, így hamarosan a New York-i The Fashion Institute of Technology-n, és annak párizsi megfelelőjén az Esmod-on csiszolta tovább tehetségét. Egy rövid kitérő a belsőépítészet irányában és Reem újra visszatért a divathoz. Dolgozott Hong Kongban és New Yorkban ahol hamar felkeltette a divatszakma nemzetközi érdeklődését. Pályája akkor ívelt fel igazán amikor az egyik barátja az általa tervezett ruhát viselte egy nagy horderejű társadalmi eseményen. A díszítések és az anyaghasználat gazdagsága, ötvözve a használt játékos mintákkal, stílussal gyorsan megmutatta, hogy a tervezőnő tökéletes szépérzékkel rendelkezik.

barcelona_look_10.jpg

Acra olyan ikonok esküvői és vörösszőnyeges ruháit tervezte mint,  Angelina Jolie, Halle Berry, Beyonce Knowles, Catherine Zeta-Jones és Eva Longoria, valamint a királyi családok tagjainak szerte a világon. Tervei szerint az amerikai üzletek után sorra nyitja szakboltjait, így olyan helyekre is eljutnak ruhái, mint  Kuvait, Bahrein, Szaúd-Arábia, Isztambul, Egyiptom, Hong Kong, Szingapúr, Japán és Korea.

New Reem Acra Wedding Dresses, Plus Past Collections | Reem acra wedding  dress, Wedding dress long sleeve, Boho wedding dress

Fényűző, gyönyörű esküvői ruhák, Swarovski kristályok, fémes hímzések és bonyolult gyöngysorok, elbűvölő, és a kifinomult ruhák- ez Reem Acra mesevilága.

https://www.reemacra.com/

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta virágdísz DIY esküvőitorta esküvőicsokor greenweddingshoes menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek esküvőietikett legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022