2022. nov 28.

Hogyan legyünk stílusosan bohémak

írta: Green Wedding Shoes
Hogyan legyünk stílusosan bohémak

greenweddingshoes1.jpg

Szóval, milyen is pontosan egy bohém esküvő? Ha wikipédiát nézzük a következőképpen határozzák meg a bohémség fogalmát:

A bohém eredetileg francia kifejezés, Henri Murger 1845-ben megjelent Scenes de la Vie de Boheme (A bohémek életének jelenetei) című műve alapján vált népszerűvé, amelyet Puccini Bohémélet című operájában is felhasznált.

 

Ha mi is vágyunk az igazi bohém életérzésre próbáljuk meg lefordítani ezt saját esküvőnkre. Számomra egy bohém esküvő merész, kreatív, stílusok és ízek kavalkádja tengerparton vagy egy szép erdő tisztásán, akár egy hűvös érdekes helyszínen tartva. Tarthatjuk még romantikus vidéki kúrián, mókás karneváli pörgés közepette is.

Először is a ruha: gondolkozz mókás eklektikus darabokban! A másik nagyon fontos külcsín a menyasszony haja, ami könnyed és laza legyen hullámosan kiengedve, vagy fonott tincsekkel, homlokszalaggal, virágokkal díszítve. A virágkoszorú szintén nagyon trendi most és nagyon bohém. Legyen a csokrod vadvirágból eklektikusan válogatva, laza struktúrába kötve. Dekorálásnál is használd nyugodtan a természet kincseit: fa, üvegek, palackok, csipke, szalagok. Az sem baj, ha egyáltalán nem illenek a környezethez.

 Create & Style A Bohemian Wedding: Wedding Advice

Boho Wedding Style Guide - The Wedding Playbook

Boho Wedding Style Guide - The Wedding Playbook

Én imádom a bohó megjelenést. Neked is bejön ez a stílus?

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés vidám szertartás baldachin esküvői dekoráció cupcake virágdísz zöld esküvő eljegyzésigyűrű esküvőicsokor greenweddingshoes hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023