2023. feb 14.

Mesés inspirációk kreatív fotózáshoz

írta: Green Wedding Shoes
Mesés inspirációk kreatív fotózáshoz

Ha már elhatároztad, hogy az esküvői fotózás mellett kreatív fotózást is bevállalsz és nem feltétlenül az egymásra kacsintós képeket kultiválod, íme egy remek ötlet, hogyan készítsetek különleges és igazán egyedi fotósorozatokat.
 Snow White Wedding Ideas - Weddingchicks %

Első variáció, amit az interneten találtam ebben a témában a klasszikus Hófehérke és a hét törpe történet, de kint inkább Snow White & The Huntsman-nek hívják, gondolom a mozifilm után. ef2fa67071ef83ddaf044550d7e9b10f.jpg

Ez az ausztrál shoot a jól ismert Hófehérke mesét vette alapul és abból inspirálódva készítették el a sorozatot. Ami kiterjedt a gonosz királynőtől kezdve a vadászra, mérgezett almára, a hercegre, a csókra és a holtodiglanig tartó igaz szerelemre.

Snow White Wedding

A sorozat szép arany színárnyalata, a virágok, mező, zöld és klasszikus környezet a boldogság és a szerelem szívmelengető érzetét keltik.

D317 - Snow White A-line Wedding Dress

Végezetül egy rövid kis vicc, hogy jól induljon a heted: 

Történt egyszer, hogy a hét törpe elhatározta meglesik Hófehérkét a kulcslyukon keresztül mikor átöltözik. Megbeszélik, hogy mivel a kulcslyuk nagyon magasan van, egymás nyakába állnak és kisorsolják ki kerüljön legfölülre.
Odaállnak az ajtóhoz és így is tesznek. A kuka kerül legfölülre és tudósítja a többieknek, hogy Hófehérke éppen mit csinál. Mondja:
- Most leül az ágyra!
- Most lehúzza a szoknyáját!
- Most leveszi a blúzát!
- Most kiengedi a haját!
- Most leveszi a melltartóját!
- Most feláll!
Erre a többi:
- Nekem is, nekem is, nekem is, nekem is...

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés gyűrű torta szertartás baldachin esküvői dekoráció vendégkönyv cupcake virágdísz zöld esküvő DIY esküvőicsokor greenweddingshoes menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós esküvő2023