2022. okt 10.

Retro csodák - esküvői torták

írta: Green Wedding Shoes
Retro csodák - esküvői torták

Mivel most annyira divatba jött a retro, és ezzel a kötelező visszatekintés a múltba, kerestünk néhány olyan tortacsodát, melyek garantáltan egy retro-esküvő fénypontjai lehetnek.

   amy-faith-photography-chelsea-tom-dunwood-hall-staffs-colourful-flamingo-50s-031.jpg

 

A hagyományos esküvői torták ideje úgy tűnik lejárt. A hagyományos fehér színű sütemények, világos díszítéssel, porcelán menyasszonnyal és vőlegénnyel most már a múlté. Legyél merész! Gondolkodj most retroban! Ki gondolta volna valaha is, hogy egy esküvői tortát a 70-es évekbeli kanapé mintájával is lehet díszíteni vagy a nagyi 30-as években viselt sálja inspirálja külsejét.

27 Gorgeous Wedding Cakes For 70s Weddings - Weddingomania

7aa10f7d128f2082ffae193ef3500e7f.jpg
Egy retro-lakodalom főtortájának megtervezése még nagyobb kihívás lehet egy cukrászmester számára, mint egy szimpla menyasszony-vőlegény figurás darab. Ha eléggé szárnyaló a fantáziátok az interneten inspirálódva akár egyedi tervet is készíthettek a cukrásznak.

Arany spirálok, fehér körök, citromos-csokis csoda, vagy fekete-fehér spirálos, vagy pöttyös design mind a retro stílus elvitathatatlan jelei.

A 1950s meets comic book wedding with serious retro style | Retro wedding  cakes, Retro wedding theme, Comic book wedding  

Egy jól megtervezett retro esküvőnél a részletekre is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Ha a retro lesz az esküvő fonala figyelj oda ruhádra, frizurádra. Használj a dekorációnál a nagyitól kölcsönvett függönyt vagy akár egy retro esküvői ruha is feldobhatja a napot.

Cakes By Beth launches new luxury wedding cake collection

Legyél bátor.

Képek forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szertartás lánybúcsú esküvői dekoráció esküvői torta zöld esküvő kívánságfa greenweddingshoes menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek esküvői díszlet kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt esküvő2023