2022. már 21.

Régimódi szépség, vagy a bonyolult elegancia- rendhagyó esküvői díszek

írta: Green Wedding Shoes
Régimódi szépség, vagy a bonyolult elegancia- rendhagyó esküvői díszek

A hagyományos esküvőidekoráció szerint a menyasszony asztalánál van a nagy menyasszonyi csokor, illetve minden asztalon egy-egy kisebb csokor, vagy néhány szál virág árválkodik a vázában. A következőkben azt mutatjuk be, hogy egy kis fantáziával kreatív módon is lehet díszíteni, mégsem kell százezreket erre költeni. Természetesen ez nagyban függ az ifjúpár stílusától, de akár a régimódi szépséget vagy a bonyolult eleganciát szándékoztok visszaadni az esküvő témájában, mindenképpen kreatívan tegyétek azt.

8315-3-shine-events-rustic-wedding-centerpieces.jpeg

A Relaxed Garden Soiree Wedding In Kiama - Modern Wedding | Unique wedding  receptions, Rustic wedding decor, Wedding centerpieces

A legtöbb asztaldísz napjainkban már nem kell kötelezően csak száras virágból álljon. Lehet kiscserepes virág, növény, de akár tehetünk kis üvegedénybe kövirózsát vagy egyéb szokatlan növényt is az asztalokra.

21 Cheap Wedding Centerpiece Ideas

Ha van idő és energia kutassatok fel régi lámpásokat, melyek jól illenek egy régimódi elegáns esküvőhöz, visszaadhatják a régi idők varázsát. Helyezhettek beléjük gyertyát vagy valamilyen egyszerű díszt.

Wedding centerpieces to add that extra oomph to your wedding table  decoration! | Wedding Décor | Wedding Blog

Egy másik lehetőség, hogy a természetes esküvő hatását keltsétek, ha gyümölcsöt használtok dísznek. Ez már csak azért is jó ötlet, mert a gyümölcs amellett hogy színes és szagos még egészséges is. De helyezhettek gyöngyökkel teli ékszeres dobozkát vagy, ősszel fenyőtobozokkal teli kristály kínálót is az asztalra.

Wedding table decorations you can make in minutes

Egyébként mostanában nagy egyre inkább népszerűbb a vintage elemek használata, így ti sem nyúltok mellé, ha kerestek néhány régi vágású üveget, kancsót, dobozokat és azokba helyezitek a virágokat vagy a dekorációs elemeket.

68 Winter Wedding Table Décor Ideas - Weddingomania

Képek forrása: Pinterest

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés vendégkönyv virágdísz zöld esküvő kívánságfa DIY greenweddingshoes hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő esküvői díszlet kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022