2022. dec 05.

Meghívó vászonból és különleges vintage papírból

írta: Green Wedding Shoes
Meghívó vászonból és különleges vintage papírból

Ismét egy egyedi meghívóval kívánunk titeket megörvendeztetni azért, hogy a Ti esküvőtök már a kezdetektől különleges és stílusos lehessen.

diy-wedding-program-collage.jpg

Talán első látásra bonyolultnak tűnhet ez a darab pedig, ha figyelmesebben megnézed nem az, hiszen nem igényel bonyolult varrástudást, de ha túlságosan nehéznek találod az öltéseket keress fel egy ismerős varrónőt, aki segít neked befejezni.

diy programs burlap

wedding-program

Szükséges anyagok

  • dekorkarton
  • egyszínű kartonlap
  • zsákvászon
  • varrógép
  • olló
  • nyomtató
  • szál

A meghívó főelemei a zsákvászon és a dekoratív kartonlapok, melyeknek sztenderd meghívó méretet szabhattok. A fedőkartonlap mellé válassz valamilyen különleges mintázatú kiegészítő papírt, vagy keress újrahasznosított kartont. A zsákvásznat szabd méretre és dolgozd el a szélét, de ízlésed szerint akár hullámosra is szabhatod. A meghívó szövegezéséhez válassz a Word karakterkészletéből egy különleges fontot és használd azt a teljes szöveghez. Ha költséghatékonyabb szeretnél lenni, a betétlapnál nyomtass kétoldalasan. A legvégén fogd össze a kartont, a zsákvásznat, a betétlapokat és az egyéb díszítőelemeket és menj át rajta varrógéppel, hogy egy szoros egységet, egy füzetecskét alkossanak. A zsákvásznat hagyd kívülre, legbelül pedig a finom lapok legyenek. Figyelj oda arra, hogy a varrás mintája és a cérna színe passzoljon a meghívóhoz.

 diy-wedding-program

wedding program diy

Forrás: http://www.intimateweddings.com/blog/diy-wedding-programs-from-burlap-and-vintage-patterned-paper/

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

virág vidám virágdísz zöld esküvő eljegyzésigyűrű esküvőicsokor greenweddingshoes hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt esküvői díszlet esküvőietikett legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023