2021. aug 16.

Esküvői körömtrend

írta: Green Wedding Shoes
Esküvői körömtrend

Aki szerelmese a szépen díszített körmöknek bizonyára az esküvőjére is valamilyen különleges mintázattal, formával készül. Nem csak nekik szól ez a cikk, hiszen ilyenkor talán a manikűrre kevésbé kapható arajelöltek is hajlandók eltölteni 1-2 órát körmük szépüléséért.

Sparkling Nail | Wedding Health & Beauty in Surabaya | Bridestory.com

Rendkívül fontos egy menyasszony körmének ápoltsága, tisztasága, hiszen amellett hogy egész nap minden szem rátapad, mozdulatukat lesi minden vendég és kíváncsiskodó az elkészített képek is az örökkévalóságnak dokumentálják az ara kinézetét.

When's the Right Time to Get Your Pre-Wedding Manicure? | Martha Stewart

Érdemes ezért a körmünket is megszépíteni és ilyenkor nem elégséges egy alapos pedikűr-manikűr, kötelező valamit kezdeni a díszítéssel is. Van, aki ilyekor is csak a szolid lakkozást választja, maximum bevállal egy kis francia csíkot, de a körömdíszítés szerelmesei ilyenkor különlegesebb mintát is választhatnak. Felejtsük el végre a vérvörös karmokat és nézzük meg a jövő évi trendet, inspirálódjunk körmünkre illetve kedvünkre.

84 Eye-Catching Chrome Nails You Will Love

Kérjünk egyszerű vagy romantikus körmöt apró kövecskével díszítve, vagy ha bátrabbak vagyunk, keverjük a színeket, vonalakat, mintákat. A lényeg, hogy ne legyen túl szemet gyönyörködtető, vagy zavaró, de mindenképpen fejezze ki stílusunkat, hiszen mindenki a kezünket fogja nézni a nagy napon, ami hirdeti megváltozott családi állapotunkat is. 

The Best Wedding Nails 2021 Trends | Bridal nails, Bride nails, Wedding  nails

Fotók: Pinterest

Szólj hozzá

lánybúcsú vendégkönyv zöld esküvő kívánságfa DIY greenweddingshoes hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő tortaceremonia kepekben.hu egyedimenyasszonyitaska Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu esküvő2021