2023. már 27.

Ha-ha-harc az eső ellen

írta: Green Wedding Shoes
Ha-ha-harc az eső ellen

Ha esik, ha fúj……, de miért is kellene aggódnod az időjárás miatt is? Vedd nyakadba a várost, és találd meg a legtrendibb vízálló kiegészítőket.

 70+ Blessing Water For Bride And Groom To Be Happiness Stock Photos,  Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Ne hagyd, hogy az őszi időjárás visszafogja a hangulatot a nagy napon. Ragadj meg egy szuper gumicsizmát, és mutass fityiszt a zivataros ünnepnek! 

 

2ac5e286c2402a875a9234a1e856bd93.jpg

  1. Ne rettegj előre az esőtől. Vásárolj egy igazán klassz gumicsizmát. Bár mi nők szeretjük a rózsaszínt, azért most próbálj olyat keresni, amelynek színe megegyezik az esküvő fő szineivel, vonalával.
  2. Válassz a koszorúslányoknak és valamilyen világos színű esernyőt és azzal kísérjenek a helyszíntől az autóig. A színes ernyők jól fognak kinézni az esküvői fotókon.
  3. Vegyünk egy nagy fehér lapot, ha sokat kell állni valahol egyhelyben (például fűben), és az garantálja, hogy a ruhád nem lesz túl koszos az esti buliig.
  4. Ha grillpartit szervezel gondolj arra, hogy -bár egésznap biztos nem fog esni- egy fedett rész a buli helyén ártani nem árthat.
  5. Hirtelen eső ellen jó szolgálatot tehet egy kisebb sátor vagy egy hangulatos pavilon felállítása.
  6. Ha úgy szól az előrejelzés, szólj a többieknek is, hogy gumicsizmában érkezzenek. Készítsetek közös villantós képeket.
  7. Válassz olyan frizurát és sminket, melyet könnyű helyrehozni egy zivatar után is.

qqqwjf.wedding wellies , Off 63%,www.fadsr.com

 Bride In Cowboy Boots And Groom In Brown Shoes Stock Photo - Download Image  Now - Wedding, Rural Scene, Hipster Culture - iStock

rain boots Archives - Southern Weddings

És végül, de nem utolsósorban, próbálj meg nem aggódni előre az időjárás miatt. 

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

 

Szólj hozzá

szervezés gyűrű esküvői dekoráció greenweddingshoes menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek DIYesküvő esküvői díszlet tortaceremonia Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu