2021. ápr 26.

József és a színes, szélesvásznú... DIY meghívó

írta: Green Wedding Shoes
József és a színes, szélesvásznú... DIY meghívó

Meghívó vászonból, és különleges vintage papírból

diy-wedding-program-collage

Ismét egy egyedi meghívóval kívánunk titeket megörvendeztetni azért, hogy a Ti esküvőtök már a kezdetektől különleges és stílusos lehessen.

diy programs burlap

Talán első látásra bonyolultnak tűnhet ez a darab pedig, ha figyelmesebben megnézed nem az, hiszen nem igényel bonyolult varrástudást, de ha túlságosan nehéznek találod az öltéseket keress fel egy ismerős varrónőt, aki segít neked befejezni.

diy-wedding-program

Szükséges anyagok

  • dekorkarton
  • egyszínű kartonlap
  • zsákvászon
  • varrógép
  • olló
  • nyomtató
  • szál

A meghívó fő elemei a zsákvászon és a dekoratív kartonlapok, melyeknek sztenderd meghívó méretet szabhattok. A fedőkartonlap mellé válassz valamilyen különleges mintázatú kiegészítő papírt, vagy keress újrahasznosított kartont. A zsákvásznat szabd méretre és dolgozd el a szélét, de ízlésed szerint akár hullámosra is szabhatod. A meghívó szövegezéséhez válassz a Word karakterkészletéből egy különleges fontot és használd azt a teljes szöveghez. Ha költséghatékonyabb szeretnél lenni, a betétlapnál nyomtass kétoldalasan. A legvégén fogd össze a kartont, a zsákvásznat, a betétlapokat és az egyéb díszítőelemeket és menj át rajta varrógéppel, hogy egy szoros egységet, egy füzetecskét alkossanak. A zsákvásznat hagyd kívülre, legbelül pedig a finom lapok legyenek. Figyelj oda arra, hogy a varrás mintája és a cérna színe passzoljon a meghívóhoz.

 wedding program diy

Forrás: http://www.intimateweddings.com/blog/diy-wedding-programs-from-burlap-and-vintage-patterned-paper/

Szólj hozzá

virág gyűrű torta lánybúcsú esküvői dekoráció vendégkönyv virágdísz zöld esküvő kívánságfa esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő esküvői díszlet esküvői cípő esküvőietikett legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu