2023. feb 20.

Van, aki duplán szereti

írta: Green Wedding Shoes
Van, aki duplán szereti

Bár hazánkban annyira nem divat, azért előfordulhat, hogy testvérek vagy barátok közösen szeretnék összekötni életüket. Nekik nyújt mankót ez a rövid segédlet, melyet saját tapasztalat alapján állítottunk össze nektek.

Double Wedding: How to Plan and Advice From Real Couples

Szóval összekötitek életeteket és úgy döntöttetek, hogy ez a napot szeretnétek megosztani legjobb barátotokkal vagy éppen testvéretekkel is. Erre a kettős esküvő a tökéletes választás. Bár egy dupla esküvő nem a hagyományos forma, azonban elfogadott dolog, melyet aprólékos tervezéssel és folyamatos párbeszéddel sikerre lehet vinni. Íme, néhány dolog, amire érdemes odafigyelni a tervezés során.

c887b9203f4fe0569a71e20daf4f593e.jpg

Legfontosabb az esküvő időpontjának leegyeztetése, hogy mindkét pár számára megfeleljen az adott nap. Ehhez kell majd alkalmazkodni a meghívott vendégeknek. Ha végleges a dátum, keressetek egy olyan vendéglátóhelyet ahova feltételezhetően a megnövekedett létszámú násznép is befér. Állítsátok össze a vendéglistát, majd tervezzétek meg a költségvetést. Már az elején érdemes lefektetni, hogy ki milyen arányban fizet, illetve ki milyen költségeket tud bevállalni, mit enged meg a pénztárcája és eszerint tervezni tovább.

Francesca6372�• | Double wedding, Wedding styles, Wedding

Győződj meg róla, hogy a többiek is egyetértenek a költségvetés tervezettel. Egyeztess –templomi esküvő esetén- a vallási vezetőddel, hogy hajlandó-e összeadni titeket ilyen, a megszokottól eltérő módon. Egy dupla esküvő dupla kísérőket, koszorúslányrajt hozhat. Fixáljátok le előre a szerepeket a zsúfoltság elkerülése érdekében. Fontos, hogy egyezzetek meg abban, hogy a szokásos esküvői teendőket (első tánc, tortavágás) milyen sorrendben, esetleg együtt végzitek-e és ezt tudassátok a fotósokkal, videósokkal is.

The Double Wedding || 9.1.2017 – Bontrager Family Singers

A félreértések elkerülése érdekében beszéljetek át minden lépést előre, hogy ne keserű szájízzel készülődjetek életetek egyik legfontosabb eseményére.

 

Fotók forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

vidám esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta zöld esküvő esküvőitorta esküvőicsokor greenweddingshoes tortaceremónia esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt esküvői díszlet esküvői cípő esküvőietikett Fűrész Zsolt www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023