2019. nov 27.

Ha egy álom valóra válik - Anne Barge

írta: Green Wedding Shoes
Ha egy álom valóra válik - Anne Barge

Mondhatni, hogy Anne Barge számára bejött az élet, hiszen állítólag már három éves kora óta menyasszonyiruha tervezőnek készült. A most már világhírű márka megálmodója édesanyja orgona zenéjének hatására fordult a ruhatervezés felé.

Képtalálat a következőre: „anne barge couture”

Anne Barge elhatározását tett követte, és meg sem állt a Priscilla (a Priscilla of Boston) főiskoláig, majd Jim Hjelm vezető designer rögtön munkát ajánlott neki, miután megmutatta neki vázlatfüzetét.

Képtalálat a következőre: „anne barge couture”

Később már az Atlantában töltött idő alatt Anne megtervezte a grúz kormányzó lányának a ruháját, majd 1981-ben nyitotta meg első saját butikját „Anne Barge for Brides” névvel Atlanta előkelő és elegáns Buckhead részén. Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy a top couture ruhák mellett jelentős figyelmet fordít üzletének ügyfélszolgálatára is.

1996-ban a brit Richard Branson felkérte, hogy segítsen neki Londonban a Virgin Bride munkálatainál. Az új ügyvezető igazgató az ott végzett munka alatt megtervezte saját márkás kollekcióját, kialakítva végleges stílusát mely első pillantásra elüt a hagyományos angol megjelenéstől, ezzel nagy sikert aratva a britek között. 1999 márciusában a tervezőnő újabb kollekciót készített melyben egyesítette a klasszikus mintákat a legfinomabb minőségű anyagokkal, gyöngymintákkal, hímzésekkel, melyhez hasonlót előtte még nem készítettek az esküvői piacra.

Képtalálat a következőre: „anne barge couture”

Napjainkra már Anne Barge meghódította az Egyesült Királyság, Spanyolország, Japán menyasszonyait, de termékeit akár online is meglehet rendelni. Anne Barge esküvői ruhái új értelmezést adnak a formáknak, anyagoknak, melyekben vintage couture elemek is fellelhetők. Három fő vonala a Black Label (pazar kézműves munka jellemzi), a Couture (fémes hímzések, francia csipke) és a La Fleur (mérsékeltebb árú darabok) kollekciók darabjaiban mindenki megtalálhatja a számára tetsző darabot, mely illeszkedik stílusához és pénztárcájához.

Modern és klasszikus stílus keveréke- Anne Barge couture ruhák.

Szólj hozzá

szervezés virág lánybúcsú esküvőicsokor tortaceremónia DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet tortaceremonia kepekben.hu legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu