2019. aug 13.

A Kedves Mama

írta: Green Wedding Shoes
A Kedves Mama

Egészen megdöbbentő dolgokat lehet hallani egy-egy esküvő szervezése kapcsán. A legújabb az, hogy megszabják a kedves mamáknak mit vegyenek fel az esküvőre.

Képtalálat a következőre: „mums of bride formal wedding wear”

Míg régen az volt a szokás, hogy az örömanyák (direkt erre az alkalomra vásárolt) kiskosztüműkben pihegték végig a szertartást, hogy aztán estére valami „könnyűbe” bújva ropják végig a lakodalmat, mára ennek a boldog békeidőnek vége.

Kapcsolódó kép

Azonban, hogy mi is haladjunk a korral leírunk néhány ötletet arra vonatkozóan, mire is érdemes odafigyelni mindenkinek a közös ruhavásárlásnál.

Ahhoz, hogy ők se érezzék magukat rosszul, érdemes átbeszélni mégis mik az elképzeléseik, és azt számba venni, hogyan passzolhat az az esküvő összképéhez. Semmi nem rosszabb, mint egy rosszul megválasztott outfit, hiszen bármennyire is a ti napotok az azért szörnyű lehet, ha az örömszülők rosszul érzik magukat egész nap.

Képtalálat a következőre: „mums of bride formal wedding wear”

A legkedvesebb gesztus a részedről az lehet, ha elviszed a mamákat egy olyan üzletbe ahol a számodra, és persze a számukra is megfelelő színű, formájú és méretű ruhákat lehet vásárolni. Ha a leendő házastársad nem szeretne elkísérni erre a szeánszra, akkor legalább vedd rá, hogy a ruhákat ő fizesse, te pedig fogadd őket egy hatalmas virágcsokorral. Hol van már az az idő, amikor a kedves anyós feketében ment a fia esküvőjére? Felejtsük el a temetői hangulatot, és válasszunk valami olyan színt és formát, ami passzol a nap fő elemeihez, de a viselőjének is jól áll. Itt természetesen arra gondolok, hogy egy rózsaszín taftruha bármennyire is illik a dekorációhoz a mamákon lehet, hogy nevetségesen állna.

Képtalálat a következőre: „mums of bride formal wedding wear”

Ha megtaláltátok a közös megegyezéssel kiválasztott ruhát dicsérd meg őket mennyire jól áll nekik, hiszen ők is a fontos nap részesei.

Szólj hozzá

szervezés szertartás vendégkönyv esküvői torta tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek esküvői cípő tortaceremonia