2019. júl 29.

Handmade szappan köszönőajándéknak

írta: Green Wedding Shoes
Handmade szappan köszönőajándéknak

Az esküvői köszönőajándék nagyszerű módja annak, hogy az esküvőn megjelenteknek, rendezőknek köszönetet mondj azért, hogy segítettek megszervezni, végigélni életetek egyik legszebb napját. Egyik népszerű változata az esküvői ajándékoknak, kézműves szappanok ajándékozása.

 

Csekély ráfordítással és kreatív ötletekkel remek köszönőajándékokat lehet készíteni. Így van ezzel a kis szappannal is, amit ha szép, személyre szabott csomagolásba helyezünk, megszemélyesedik vele mondanivalónk.

Az ajándék elkészítéshez a következőkre lesz szükséged:

  • Olló
  • Vagy ragasztó
  • Jó minőségű anyag, mely harmonizál esküvőd színeivel, és az ehhez illő matricák
  • Szalag
  • Handmade szappan

Először is szabd le méretre a szappant. Ha te készíted a szappant is, figyelj arra, hogy időben kezd el gyártani, nehogy ne legyen megfelelő az állaga.

Ha meg van a mértre vágott szappan, csomagold be óvatosan a papírba. Ez körülbelül olyan jó móka mintha ajándékot csomagolnál. Adni pedig mindenki szeret. Ha befejezted a szappan csomagolását zárd le a két oldalán, majd tekerd körbe a speciális szalaggal vagy használd a ragasztót. Erre a részre kell felhelyezni majd a matricát. A szalag tekintetében nem kell túlzásba esni: elegendő egy kulturált kinézetű egyszerű darab. Ragaszd fel a matricát a szalagra. Használhatsz előre nyomtatott darabot egyszerű felirattal, de akár választhatod a háromdimenziós változatot is.

A lényeg a választott papír és matricák színében, és minőségében rejlik, illetve azok rendszerében. Ha még inkább szeretnél spórolni ne csomagold be a szappant, hanem használj egy kis műanyag borítást és arra tedd a szalagot és a matricát.

Nem csak illata jó, de ez egy olyan tárgy, amit nem fognak csak egyszerűen félretenni.

 

Forrás: https://soapdelinews.com/2011/06/handmade-soap-wedding-favor-tutorial.html

Szólj hozzá

szertartás lánybúcsú virágdísz DIY esküvőitorta tortaceremónia hasznos esküvői tippek esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő