2019. ápr 01.

Üdvözlőkártya virágmaggal- meglepetés a vendégeknek

írta: Green Wedding Shoes
Üdvözlőkártya virágmaggal- meglepetés a vendégeknek

Ha szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, azaz nem csak egyedi üdvözlő kártyát készítenél, de ezzel együtt meglepetést is szeretnél vendégeidnek adni, olvasd el következő tippünket melyben egy egyszerűen elkészíthető ajándék elkészítési módját osztjuk meg veletek.

Kapcsolódó kép

Íme, egy nagyszerű lehetőség arra, hogyan kapcsold össze a vendégeknek szóló ültető kártyát a köszönő ajándékkal. Kövesd a lépéseket és ajándékozd meg őket a szerelem írmagjával is.

Hogyan készítsd el:

  1. Első lépésben nyomtasd ki a kártyákat, vagy csak az ültető kártya felirattal vagy akár a nevekkel együtt. Ha kézzel szeretnéd ráírni a neveket, használj valamilyen szépen fogó íróeszközt. Papírvágóval vágd egyforma méretre a kártyákat.
  2. Tegyél virágvetőmagokat egy kis tasakba, ami lehet papír, de készülhet akár szövetből is. Ha szeretnél spórolni, a papír tasakokat is elkészítheted, csak vásárolj olyan papírt, amit könnyű ragasztani és jól is mutat.
  3. Nyomtasd ki a kiválasztott szöveget egy piros papírdarabra, pl. „A szerelem magja”.
  4. Negyedik lépésben a kinyomtatott vagy kézzel írt nevet tartalmazó fehér kártyát, egy erősebb barnát és a most kinyomtatott piros papírt varrógéppel varrd össze. Használhatsz ízlésed szerint egyenes, de cikk-cakköltést is.
  5. Utolsó lépésként vastagabb barna fonallal, vagy cérnával kösd be a zsák száját és rögzítsd a zsákhoz a kártyát.

Kapcsolódó kép

Látható, hogy egyszerű alapanyagokból, praktikus ötletekkel csodálatos, kreatív tárgyakat, ajándékokat lehet készíteni, melyek garantáltan nem jutottak még mások eszébe, de te elkápráztathatod vendégeidet.

 

Szólj hozzá

torta vidám vendégkönyv esküvőitorta esküvőicsokor esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt