2019. jan 07.

Egyedi esküvői ötletek

írta: Green Wedding Shoes
Egyedi esküvői ötletek

Mint minden így az esküvőpiac is folyamatos fejlődésben van. Változnak a trendek, a ruhák formája, stílusa, a követendő színek és dekorációs elemek. Ahogy mindenki, valószínűleg ti is arra törekedtek, hogy a nap a lehető legtökéletesebb legyen, és a vendégsereg örökké emlékezzen boldogságotokra.

Kapcsolódó kép

Néha azonban nem árt egy kicsit megállni mielőtt a költségvetés nagyon elszaladna. Próbálunk, az alábbi ötletekkel segíteni hogyan legyen költséghatékony, mégis egyedi esküvőtök.

DIY dekoráció: sok pár van, akik szűkösebb költségvetéssel rendelkeznek, így a „Csináld magad” oldalaknak, kellékeknek ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége. Nem kell drága elemekben gondolkodni, hiszen egyszerűen megvalósítható ötletekkel ti is feltudjátok dobni az esküvő helyszínét. Segítséget találtok ehhez a tortaceremonia.hu blogbejegyzéseiben is. Szuper olcsó hozzávalók- kreatív dekoráció-tökéletes nap.

Esküvői gyermekgondozás: ha a meghívottak között sok a kisgyermekes család érdemes elgondolkodni azon, hogyan oldjátok meg ültetésüket, szórakoztatásokat. Lesz-e elég etetőszék, mivel foglalják el magukat, amíg ki nem fáradnak a táncolásba, rohangálásban? Érdemes ilyenkor gyerekvigyázót és néhány egyszerű szórakoztató elemet (labda, színes, papírok) beszerezni és egy elkülönített sarokban, szobában szabadon engedni őket.

Képtalálat a következőre: „wedding kid corner”

Képtalálat a következőre: „wedding trend sweetes”

Frissítő finomságok: ha forró nyári estén tartjátok az esküvőt a fogadás felfrissítésének legjobb módja, ha bérelsz egy fagyiskocsit és ezzel a nyalánksággal kínálod vendégeidet. Persze lehet ezt még fokozni mini pizza, gofri, fánkok sütésével is.

Kapcsolódó kép

Cukormáz: Amikor a vendégek távoznak, a buli végén gusztusos látvány lehet egy hatalmas tál tele finomabbnál-finomabb cukorkákkal, érdességekkel. Ez egy nagyon színes és nagyon olcsó megoldás. Akár köszönő ajándéknak is megfelel.

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá

vidám lánybúcsú esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta esküvőicsokor tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt