2018. okt 03.

Be unique

írta: Green Wedding Shoes
Be unique

Ha sikító frászt kapsz a szokványos esküvőktől, ha már végigülted az összes barátod unalmasabbnál-unalmasabb lagziját, itt az ideje, hogy nemet mondj az elcsépelt dolgokra és arra, hogy a te lagzid is csak egy újabb unalmas este legyen.

 

De mégis, hogyan varázsolhatnál valami egyediséget saját esküvődbe? Mi legyen az, ami még elfogadható lehet a vendégeknek, tükrözi egyéniségedet és nem egy századik tucat esküvőt ad?  Itt az ideje, hogy olyan legyen a Te NAGY NAPOD, amely kitűnik a tömegből. Legyél szórakoztató és egyedi.

Legyél királyi

Vegyél ihletet Meghan és Harry látványos esküvőjéről és adj hozzá egy kis egyediséget. Készíttess tortát a Hercegi pár alakjával, vagy lopjatok be egy kis természetet a templomba, ahogy ők is tették.

 

Képtalálat a következőre: „meghan harry wedding”

Személyre szabott esküvői meghívók

Mindegy, hogy egy fotót teszel rá magatokról, vagy a meghívottat tiszteled meg pár személyes sorral, a személyre szabott esküvői meghívó remek ötlet.

Törd meg a hagyományt

Hagyd, hogy vendégeid az utolsó tánc során szórhassák rátok áldásaikat például egy konfettieső formájában. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy lezárjátok a napot és sokkal olcsóbb, mint egy tűzijáték.

Adj hozzá egy kis romantikát

Hozd ki a legtöbbet a meleg nyári estékből, és hozz létre egy külső ülősarkot, amit a vendégek élvezhetnek egész este. Chill-out szalmabálával, takaróval, csésze forró csokival. Remek hangulatot ad.

Készülj egyedi beszéddel

Adj egy kis csavart a beszédedhez azzal, hogy például bevonod közben nagyapádat, aki elmondhatja, mit jelentsz neki. Az izgulós rokonoknak nem árt előre szólni.

Köszönő ajándéktáska

Mi minden férhet bele egy kis speciális köszönőtáskába? Mini pezsgő, csokoládé, néhány célzott megjegyzéssel teli kártya- a szobákban elhelyezett táska garantált meglepetést fog okozni hajnalban.

Vidám tánc

Erről már írtunk egy korábbi cikkben. Lehet készülni valami egyedi dologgal, de ne felejtsük, mi magyarok sosem fogjuk felülmúlni Jillt és Kevint.

 

Catering kicsiknek és nagyoknak

Ügyelj arra, hogy senki se érezze magát kívülállónak. Figyelj a zenére, hogy azt a fiatalok és az idősebb korosztály egyaránt élvezhesse. Ugyanígy lehet figyelni arra is, hogy készíttess a kicsiknek vidám süteményeket, vásárolj nyalókát, hozass társasjátékot nekik.

Szólj hozzá

vidám baldachin lánybúcsú esküvői torta esküvőitorta menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt egyediesküvő esküvői díszlet