2022. sze 19.

Ha házasodik a gazdi

írta: Green Wedding Shoes
Ha házasodik a gazdi

Sokak számára egy kutya vagy egy kismacska tényleg a legjobb barát. De mi történjen velük, ha a gazdi férjhez megy/megnősül? Ki vigyázzon rájuk?

4046cffaafd30695b6a1ad36c2e6589d.jpg

Nem meglepő, hogy mostanában sokan viszik el házi kedvenceiket esküvőjükre akár főszerepet is szánva nekik a nagy napon. Felöltöztetnéd kutyádat szmokingba? Adnál kiscicádra rózsaszín tütüt? Sokan megteszik ezt, sőt még a gyűrűhordozó szerepét is elbitorolják a kis koszorúslányoktól ezek az ebadták.

How To Include Dogs In Weddings | Philippines Wedding Blog

A kedvtelésből tartott állatok fontos szerepet játszanak életünkben ezért nem meglepő, ha sokan úgy értik ez a családi ünnep sem lenne nélkülük teljes. Azonban ha elvisszük szőrös kedvenceinket, nem árt néhány óvintézkedést betartani.

A Couple Did a 'First Look' With Their Dogs on Their Wedding Day

Érdemes átgondolni, hogy milyen az állat személyisége: alkalmas-e a gyűrűhordásra, vajon ő is élvezni fogja? Nyugodtan viseli a tömeget, vagy ugatni fog egész szertartás alatt?  Nincs garancia arra, hogy a kutya úgy fog viselkedni, pontosan hogyan szeretnéd. Ha van rá lehetőséged vidd el többször a helyszínre, vagy szerezz be neki egy cuki pórázt, fogadj vigyázót. A legfontosabb pedig az, hogy tudjuk meg van-e allergiás a meghívott vendégek között. Kedvenceidet nem csak a gyűrűhordó szerepére foghatod be, de pózolhat veletek akár a fotókon is, amit természetesen ezt nem árt előre egyeztetni fotósotokkal. Ha egyéb kedvenc háziállatod is van, vond be őket a kreatív fotózás során és ők is ott lesznek örökké minden egyes esküvői képen.

Pet transport to wedding | Pets of Honour | Wollongong

Nice day for a cat wedding: Cats marry for charity
Képek forrása: Pinterest

Kövess  itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta virágdísz zöld esküvő esküvőitorta esküvőicsokor greenweddingshoes hasznos esküvői tippek esküvői díszlet esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022 esküvő2023