2022. aug 01.

Köröm vagy karom? Tippek esküvőre.

írta: Green Wedding Shoes
Köröm vagy karom? Tippek esküvőre.

Aki szerelmese a szépen díszített körmöknek bizonyára az esküvőjére is valamilyen különleges mintázattal, formával készül. Nem csak nekik szól ez a cikk, hiszen ilyenkor talán a manikűrre kevésbé kapható arajelöltek is hajlandóak eltölteni a szolgáltatónál 1-2 órát körmük szépüléséért.

bridal_nails-in-london-nails-by-mets-1920x1080.jpg

Rendkívül fontos egy menyasszony körmének ápoltsága, tisztasága, hiszen amellett hogy egész nap minden szem rátapad, mozdulatukat lesi minden vendég és kíváncsiskodó az elkészített képek is az örökkévalóságnak dokumentálják az ara kinézetét.

4 wedding nail ideas for brides in 2022

7 Stunning Wedding Nail Design Ideas for Brides

Érdemes ezért a körmünket is megszépíteni és ilyenkor nem elégséges egy alapos pedikűr-manikűr, kötelező valamit kezdeni a díszítéssel is. Van, aki ilyekor is csak a szolid lakkozást választja, maximum bevállal egy kis francia csíkot, de a körömdíszítés szerelmesei ilyenkor különlegesebb mintát is választhatnak. Felejtsük el végre a vérvörös karmokat és nézzük meg a jövő évi trendet, inspirálódjunk körmünkre illetve kedvünkre.

Kérjünk egyszerű vagy romantikus körmöt apró kövecskével díszítve, vagy ha bátrabbak vagyunk, keverjük a színeket, vonalakat, mintákat. A lényeg, hogy ne legyen túl szemet gyönyörködtető, vagy zavaró, de mindenképpen fejezze ki stílusunkat, hiszen mindenki a kezünket fogja nézni a nagy napon, ami hirdeti megváltozott családi állapotunkat is. 

 Classy Bridal Nail Art Designs 2022 | Top 25 Wedding Manicure Ideas

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

gyűrű anyós szertartás lánybúcsú esküvői dekoráció esküvői torta cupcake zöld esküvő kívánságfa DIY greenweddingshoes hogyan szervezz esküvőt egyediesküvő esküvői díszlet kepekben.hu www.kepekben.hu Esküvő2022