2022. júl 04.

Dögös rövid esküvőn is

írta: Green Wedding Shoes
Dögös rövid esküvőn is

Sok kérdést kapunk azzal kapcsolatban, hogy ha valaki nem kontyos esküvői frizurát szeretne, sőt egyenesen rövid a haja, vajon milyen stílust, frizurát válasszon magának?

 26 Short Wedding Hairstyles And Ways To Accessorize Them - Weddingomania

 

Hiába ez az egyik legkényelmesebb viselet a hajnak, ha az ember lányából menyasszony lesz, bizony megfájdulhat a feje mire kitalálja, hogy milyen frizurát készítessen a nagy alkalomra. Az eskuvom.hu oldala utánajárt ennek a nehéz kérdésnek és összegyűjtött néhány vállalható változatot.

2022 Wedding Hairstyles with Bangs for Long, Medium and Short Hair

Rövid haj stílusa többféle módon mutatható meg egy esküvőn, de akár (ha bátrak vagyunk) a hajszínnel is variálhatunk. A rövid haj emellett pompásan kiemeli a menyasszony hattyú nyakát, szép vállát és hátát. Emellett természetesen egy rövid hajban is nagyon jól mutatnak a megfelelően kiválasztott kiegészítők, de a fátylat is tökéletesen rögzítik majd neked. Te se rejtsd el magad.

Wedding Hairstyles For Short Hair Brides Tying The Knot This Winter

Azonban, mint minden frizurát ne az esküvő előtt néhány héttel előtte változtasd át derékig érőből fiússá. Adj időt magadnak hat hónaptól egy évre előre, és próbáld ki többször hogyan szeretnéd viselni frizurádat. Nem kell mindenben ragaszkodni a hagyományokhoz. Mutasd meg, hogy te bubi frizurával is tökéletes vagy.

wedding-hairstyles-for-short-hair-braid.jpg

Legyél egyszerű és elegáns.

Képek forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés szertartás esküvői dekoráció vendégkönyv zöld esküvő eljegyzésigyűrű DIY esküvőicsokor hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022