2022. máj 17.

Fán termő jókívánságok

írta: Green Wedding Shoes
Fán termő jókívánságok

Nincs is annál egyszerűbb módja, hogy közöld titkos vágyaidat, kívánságodat, mint hogy leírod egy papírra és hagyod, hogy a másik rátaláljon. Mi most ezt spékeltük meg azzal, hogy az egészet megtetézzük egy fával, amire az egészet elhelyezhetjük.

 guest-filling-out-wish-tag-wish-tree.jpg

Pénz nem nőhet a fákra, de a jó kívánságok igen! Főleg, ha a vendégek rövid kis megjegyzéseket hagynak neked egy egységes kis cédulára írva, majd azokat a fa ágára kötve készítik el számotokra ezt a nem hagyományos vendégkönyvet az esküvő napján. Ha pedig vége a bulinak a cédulákat szedjétek össze és rakjátok el örök emlékül egy dobozba, a fát pedig nevelgessétek szeretettel. Ha pedig faágakat használtok, tegyétek vízzel teli vázába, hogy frissek legyenek egész nap.

wedding-guest-book-wishing-tree - The Wedding Playbook

Amire szükséged lesz:

  • egységes címkék (sima is és különböző színekben)
  • szalagok
  • fél tucat faág (kertből vagy vásárolj)
  • egy magas üvegváza
  • néhány tucat golyó

Replace Your Guest Book with a Pretty Wishing Tree

Először is, gondoskodj arról, hogy a fa ágai stabilan rögzítve legyenek. Ha faágakat használsz, stabilizáld őket az üveggolyókkal. Ezután vágd fel egységes hosszúságúra a szalagokat. Figyelj oda, hogy a színvilág tükrözze az esküvő hangulatát, adja vissza a színeket. Készítsd ki a címkéket. Használhatsz névre szóló darabokat is, ha van kedve a címkézésükkel bibelődnöd. Ha a vendégek lejegyezték jókívánságaikat kössétek fel őket egyesével a fára, majd lépjetek hátra és élvezzétek látványát.

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés esküvői dekoráció vendégkönyv virágdísz zöld esküvő DIY esküvőicsokor greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós Esküvő2022