2022. feb 28.

Diamonds are the girl best friend

írta: Green Wedding Shoes
Diamonds are the girl best friend

Hogyan válasszuk ki a menyasszonyi fülbevalót?

Régi korokban nem volt kérdés, hogy egy nő fülbevalót viselet menyasszonyi ruhájához. Általában az, valamelyik nagyszülőtől örökölt darab volt, mely önmagában különlegessé tette az ara kinézetét.

Breathtaking royal wedding jewellery: Kate Middleton's earrings to Sophie  Wessex's necklace | HELLO!

Napjainkra ez a kiegészítő kicsit méltatlanul divatjamúlt vált, de talán most ismét elindult egy divathullám, ami felkapta ezt az örök ékszerdarabot. Azonban egy fülbevaló kiválasztásánál a menyasszonynak figyelembe kell venni a frizura stílusát, a darab súlyát, anyagát is. Egy gyémánt fülbevalónál érdemes megnézni annak súlyát, de egy-egy arany is nehéz és kényelmetlen viselet lehet. Fontos, hogy a frizura hossza ne takarja el teljesen, vagy ha rövid a menyasszony haja, illő legyen az arcához, hiszen általában ilyenkor minden tekintet azon csüng.

Bridal Earrings | Thomas Laine Jewelry

Ha a kiválasztott darabot az örökkévalóságnak szánod, ne habozz drágább (gyémánt, gyöngy, rubin vagy smaragd fülbevalót) választani, melyek sosem öregnek meg és talán még dédunokád is örömmel fogja viselni. Ha vintage vagy valamilyen tematika szerint választasz ruhát és dekorációt, akkor nagyobb a mozgástered, hiszen ilyenkor bármilyen színű, formájú és méretű karika vagy színes gyöngy, fém anyagból készültet is választhatsz.

wedding earrings for bride - Online Discount Shop for Electronics, Apparel,  Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products,  Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware,  Automotive

Egy jól megválasztott frizura és a hozzá illő fülbevaló tökéletes keretet adhat arcodnak, mely még nagyobb hatással lehet megjelenésedre.

The Most Stunning Bridal Earrings That We Spotted On Real Brides

aariya_e_760x.png

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés anyós lánybúcsú esküvői dekoráció vendégkönyv zöld esküvő DIY esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022