2022. jan 10.

Hab a tortán- kesztyű a menyasszonyon?

írta: Green Wedding Shoes
Hab a tortán- kesztyű a menyasszonyon?

Az esküvői kesztyű viselete hozzátartozik a tökéletes és igazán elegáns ünnepi megjelenéshez, azonban mostanában sokan elhanyagolják ennek a kifinomult kiegészítőnek a viselését.

Korean Bride Wedding Lace Gloves Short Fingerless Wedding Dress Accessories  White Lace Gloves - Buy Lace Hand Gloves,Gloves Women Lace,Women's Lace  Gloves Product on Alibaba.com

Legyen a menyasszonyon kesztyű?  Igen, viseljen mindenképpen, ha régi idők emlékeit szeretné megidézni légies eleganciával párosítva.

Wedding Gloves - Capesthorne Hall and Weddings

A kesztyű viselése a menyasszonyi ruhához klasszikus, elegáns és kötelező dolog a szépet szerető arajelöltek szemében. Hagyományosan a hossza, és a viselés időtartama alkalmazkodik az esküvői szertartás idejéhez, de mostanában már lazábbak az etikettek, így nyugodtan tükrözheti az is viselője stílusát, és nem is kell az egész ceremónia alatt viselni.

Hogyan válaszd ki a megfelelő darabot?

12 Best Bridal Gloves of 2022

Először is vedd figyelembe, hogy milyen az anyaga, színe és stílusa a ruhádnak. Válassz egy egyszerű darabot, ha túl gyöngyös vagy csipkés a ruha. Ezzel szemben, ha egyszerű a ruhád nyugodtan keress egy gazdagon díszített kesztyűt. Egy kesztyű mindig fokozza a menyasszony megjelenésének fényét, sosem tompítja azt. Mivel lehet már ujjatlan változatot is kapni így akár gyűrű felhúzásnál sem kell a levételére pazarolni az időt.

screenshot2021-11-22at5_21_58jpeg-2b22ce25cb3e4c3a915c09d079192d36.jpg

Selyem, szatén, csipke vagy éppen bőr-semmi nem szabhat most már határt elképzeléseidnek.

1,925 Wedding Glove Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

A hab a tortán még az lenne igazán, ha koszorúslányaid kezére is rendelnél egy-egy párat, ez igazán elegánssá tenné megjelenéseteket.

Fotók: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

esküvő lánybúcsú zöld esküvő kívánságfa esküvőicsokor greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022