2021. dec 20.

Pillangó-"hatás"-os csokor

írta: Green Wedding Shoes
Pillangó-"hatás"-os csokor

Romantikus dolog egy olyan menyasszonyi csokor, mely apró különböző színű pillangókból áll. Ha te is romantikus természetimádó vagy, mi segítünk neked, hogy rövid idő alatt meseszép pillangócsokrot varázsolhass magadnak.

DIY an easy and gorgeous butterfly bouquet

Ez a lélegzetelállítóan színes és gyönyörű pillangócsokor csupa finom selyem összetevőkből áll, melyek vékony drótokon lebegnek a csokor belsejében.

Eszközök és anyagok:
Vegyes méretű és színű pillangók
Fehér szárak
Fehér virágos szalag
Masni

Hogy a csokor egységesen nézzen ki használjunk azonos vastagságú és színű drótokat a pillangók és a díszítőelemek rögzítésére. Helyezzük a különböző méretű és színű pillangókat a drótok végére, rögzítsük őket biztonságosan, majd ha már elegendő áll rendelkezésre kezdjünk belőle csokrot formázni. Ha tovább szeretnéd még díszíteni a csokrot helyezz fehér szalagot a csokorba. Ha ügyes vagy készíthetsz több kisebb csokrot, majd azokat fog össze és formázz belőle egy nagyot. Ha mindez megvan, akkor a fehér vagy a mintás szalaggal zárd le a végét, hogy ne látszódjon a drótok vége és tegyél rá egy masnit.

how_to_make_a_butterfly_bouquet6.jpg

A pillangóhoz egyébként számtalan szimbolikus jelentés kötődik. Japánban a fiatal lányokat és a családi boldogságot jelképezi, Németországban pedig inkább boszorkányságot tulajdonítanak a pillangó jelenlétének. A görög mitológiában az emberi lelket jelképezi, az írek szerint a pillangó a halott emberek lelke, akik még arra várnak, hogy átmenjenek a tisztítótűzön.

DIY an easy and gorgeous butterfly bouquet

A keresztény vallásban pedig valami új kezdetét jelképezi, mint ahogy az esküvő is valami új és szebb élet kezdete.

Fotó: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

esküvői dekoráció esküvői torta virágdísz zöld esküvő esküvőitorta esküvőicsokor esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt esküvői díszlet esküvői cípő kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt esküvő2021 Esküvő2022