2021. dec 06.

Retro süti csodák- Használd bátran!

írta: Green Wedding Shoes
Retro süti csodák- Használd bátran!

Mivel most annyira divatba jött a retro, és ezzel a kötelező visszatekintés a múltba, kerestünk néhány olyan tortacsodát, melyek garantáltan egy retro-esküvő fénypontjai lehetnek.

 57 Chic Vintage Style Wedding Cakes With An Old World Feel - Weddingomania

A hagyományos esküvői torták ideje úgy tűnik lejárt. A hagyományos fehér színű sütemények, világos díszítéssel, porcelán menyasszonnyal és vőlegénnyel most már a múlté. Legyél merész! Gondolkodj most retro-ban! Ki gondolta volna valaha is, hogy egy esküvői tortát a 70-es évekbeli kanapé mintájával is lehet díszíteni vagy a nagyi 30-as években viselt sálja inspirálja külsejét.
Egy retro-lakodalom főtortájának megtervezése még nagyobb kihívás lehet egy cukrászmester számára, mint egy szimpla menyasszony-vőlegény figurás darab. Ha eléggé szárnyaló a fantáziátok az interneten inspirálódva akár egyedi tervet is készíthettek a cukrásznak.

8e9a12cb1b3d5df4156726a907c17adc.jpg

Arany spirálok, fehér körök, citromos-csokis csoda, vagy fekete-fehér spirálos, vagy pöttyös design mind a retro stílus elvitathatatlan jelei.

110 Dessert Party! ideas | party, desserts, wedding desserts

Egy jól megtervezett retro esküvőnél a részletekre is érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Ha a retro lesz az esküvő fonala figyelj oda ruhádra, frizurádra. Használj a dekorációnál a nagyitól kölcsönvett függönyt vagy akár egy retro esküvői ruha is feldobhatja a napot.

Legyél bátor.

20 Gorgeous Vintage Wedding Cakes for 2021 Brides - Oh Best Day Ever

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

zöld esküvő eljegyzésigyűrű DIY esküvőitorta greenweddingshoes esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő Fűrész Zsolt www.kepekben.hu esküvő2021 Esküvő2022