2021. nov 02.

Jó helyre születni tudni kell- Monique Lhuillier esküvői ruhatervező

írta: Green Wedding Shoes
Jó helyre születni tudni kell- Monique Lhuillier esküvői ruhatervező

Gazdag családból származik az egyik leghíresebb esküvői ruhatervező Monique Lhuillier, aki 1971-ben született a Fülöp-szigeteken. Már gyerekkora óta a divattervezésről álmodott, így csak gratulálni tudunk hozzá, hogy megvalósítva álmait, mára már az egyik legnevesebb tervezővé vált szakmájában.

moniquelhuillier

Ruháit olyan A-listás színésznők és hírességek viselik a vörös szőnyegen és a különböző estélyeken, mint Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Drew Barrymore, Hilary Swank, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Carrie Underwood, Nicki Minaj, Zooey Deschanel, Kim Yoo-Jin, Catherine Zeta-Jones, Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar, Regine Velasquez és Lea Salonga.

13-kt-merry-monique-lhuillier-spring-2022-bridal.jpg

A kozmopolita családi háttérrel rendelkező Lhuillier Cebu városában tanult a Szent Teréz Főiskolán, majd Svájcban folytatta tanulmányait.  Később Los Angelesbe költözött, hogy Fashion Institute of Design & Merchandising (FIDM) intézetében tanuljon tervezést.  Itt találkozott leendő férjével Tom Bugbee-val. Miközben saját esküvőjére kereste a megfelelő ruhát, meglepődve tapasztalta, hogy mennyire hiányos a választék még ezen a területen.

monique bridal gowns,Quality assurance,fotohali.commonique lhuillier price range,Quality assurance,trize.com.tr

Bár a megfelelő ruhát végül megtalálta, a rokonság nagy részének öltözékét már ő tervezte, melynek akkor sikere lett, hogy az esküvő után sorra kapta az ajánlatokat. Miután volt affinitása az estélyi és menyasszonyi ruhák tervezéséhez, elkészítette első terveit és 1996-ban megjelent a piacon első kollekciójával. A sorozat nagy sikert aratott mind a szakértők, mind a lakosság körében, így férje segítségével megalapították couture design házukat. Sikert sikerre halmozva, 2001-ben megnyitották első butikjukat Beverly Hills-ben. Legemlékezetesebb ruhái közé tartozik Britney Spears menyasszonyi ruhája, amit 2004-ben viselt Kevin Federline-nal kötött esküvőjén.


http://moniquelhuillier.com/

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szertartás esküvői dekoráció cupcake zöld esküvő DIY hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő www.kepekben.hu esküvő2021 Esküvő2022