2021. sze 27.

Esküvőn szempillát rebegtetni ér?

írta: Green Wedding Shoes
Esküvőn szempillát rebegtetni ér?

Ha te is azok közé tartozol, akik a hétköznapi valóságban nem, de egy ilyen csodálatos nap alkalmából belemennek mesterséges „testrészek” használatába olvasd el figyelmesen írásunkat és használd bátran te is a szépségipar vívmányait.
The Perfect Fake Lashes For Your Wedding Day - False Lashes Blog - Madame  Madeline

WEDDING MAKE UP IDEAS FOR STYLISH BRIDES | Wedding makeup looks, Wedding  makeup tips, Day makeup

Irigylésre méltó, káprázatos szempillák? A leendő menyasszonyok hány százaléka van vajon megáldva természetesen hosszú és vastag szempillákkal? Hát most elárulom: nagyon kevés az olyan arajelölt, akinek ne kellene felturbózni egy kicsit természet adta lehetőségeit. Ha te is gyönyörű és vastag szempillákat szeretnél, segíthetsz egy kicsit a természetnek azzal, ha műszempillát használsz vagy ragasztasz fel.

WEDDING MAKEUP- Should I wear false lashes on my big day? — killerQueen.

Szerencsére a szépségiparnak köszönhetően a soros, és szimpla szempillák egész tárházát megvásárolhatod már az üzletekben, és még a felragasztás módját is ellesheted valamelyik internetre feltöltött amatőr házi videóról. Válaszd ki elsőre, hogy mit szeretné elérni! Sűrűbb, szebb pillákat szeretnél, vagy szexi hosszú kacér megjelenésre vágysz? Ha már meg van a megfelelő „alany”, akkor nagyon egyszerűen a ragasztó és a csipesz segítségével felhelyezheted a helyére a pillákat.

images_9.jpg

Fontos, hogy a műszempillák egy sorban legyenek a természetes pillákkal, ha macskaszemet szeretnél, pedig használj hosszabb szempillákat a külső zugban.

BRIDAL Makeup Tutorial - YouTube

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá

vendégkönyv zöld esküvő esküvőitorta greenweddingshoes menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt www.kepekben.hu esküvő2021 Esküvő2022