2021. júl 13.

Hit the road jack- A tökéletes autó esküvőre

írta: Green Wedding Shoes
Hit the road jack- A tökéletes autó esküvőre

Létezik tökéletes autó egy vőlegény számára? Kötve hiszem. Ha nekünk tetszik a színe, neki nem elég márkás, ha bejön a forma, nem elég retro a bulihoz. Hogyan válasszatok tehát megfelelő autót a nagy napra?

8,984 Wedding Car Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Just married-olvasható már a magyar párok esküvői autóin is, sőt a konzervdoboz füzér is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ahogy az autó után kötve csattogva zajong. Úgy tűnik a hintós kocsikázás egy kis időre háttérbe szorult, hogy felváltsa őket a luxus vagy éppen a bohókás retro-járművek hada.

Prices Wedding Cars | Wedding car hire in Cardiff, Newport, South Wales

Azt mondják az autók kiválasztásnál határ csak a csillagos ég lehet, no és a pénztárcátok, amit egy ilyen tétel (kölcsönzés, díszítés) eléggé megterhelhet. Néhány dolgot azonban figyelembe kell venni az autó kiválasztásánál: például a menyasszony ruháját, hogy mennyi főt kell egyszerre az ifjú párral szállítani és milyen hosszú útra indultok vele.

Galéria - Wedding Car - Rolls Royce bérlés esküvőre

Lehet az sportautó vagy egy tuti motor, kellemetlen meglepetések helyett minden esetben érdemes előzetesen utánajárni a várható időjárásnak is. És ha meg van végre az álomautó, kezdődhet annak kitalálása, hogy milyen design tegye tökéletessé a járgányt. Az esküvői autónak nagy esztétikai értéke van, hiszen főszerepet játszhat az esküvői fotókon, így nem árt, ha egy kis extra stílust viszünk bele.   

Easy Tips For Wedding Car Rental | 4 Club EPortugal

Érdemes körbe kérdezni a rokonok között, hogy kinek van esetleg valamilyen egyedi, vagy szuper autója, amit kölcsön tud adni a nagy napra, így spórolva meg ezt a költséget nektek.

Vagy egyedi módon, bringázzatok!

weddingjustm.jpg

További érdekességekért nyugodtan kövesd be blogomat. 

Képek forrása: Fűrész Zsolt és Pinterest

Szólj hozzá

esküvői torta zöld esküvő tortaceremónia hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő kepekben.hu esküvő2021