2021. máj 25.

Reptesd meg a szerelmet!- Reptess galambot!

írta: Green Wedding Shoes
Reptesd meg a szerelmet!- Reptess galambot!

Ha te és párod igazi romantikus esküvőt szeretnétek, nem múlhat el az alkalom galambok röptetése nélkül.

What Wedding Traditions Look Like Around the World

A gyönyörű fehér galambok elengedése nem csak elbűvöli a barátokat és a családot, de a madarak elengedése teljesen ártalmatlan, környezetbarát, hiszen az elengedett állatok visszatérnek gazdájukhoz. Eltérően a lámpásoktól és gömböktől – melyek állandó veszélyforrások a vadvilágra nézve, és ráadásul még tűzveszélyes is lehet- ez a mulatság teljesen ártalmatlan. Ha megteheted válassz, teljesen hófehér madarakat melyekből hiányzik a színes gén, keress olyan tenyésztőt, aki szakértelemmel látja el őket és makulátlanul tisztán, egészségesen adja át őket. A galambok reptetésénél azonban szükséges még arra is odafigyelni, hogy időben engedjük el őket, hogy legyen idejük hazaérkezni sötétedés előtt.

Wedding doves | Articles - Easy Weddings

A galambokat már évszázadok óta használják az esküvők ünnepélyességének fokozására szerte a világon. A fehér galamb a szeretet és a béke szimbóluma, mely jó szerencsét hoz. Mint Noé galambja, aki elhozta az ágat gazdájának, ezek a madarak híresek hűségükről. Tökéletes szimbóluma lehet esküvőtöknek.

486f80fd4d8dd3b805511362ac757d68.jpg

 

Szólj hozzá

esküvői dekoráció virágdísz zöld esküvő esküvőicsokor greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu esküvőietikett esküvő2021