2021. máj 10.

Diamonds and Pearls- ragyogj Szépségem!

írta: Green Wedding Shoes
Diamonds and Pearls- ragyogj Szépségem!

Gyöngyök és gyémántok: szerencsére ismét nagy divat lett a menyasszonyi öltözék összeállításánál a fülbevalók viselete, mely tökéletessé teszik a nők kinézetét a nagy napon. Ez persze elsősorban a celebeknek, és a hollywoodi sztároknak köszönhető, akik előszeretettel viseltek finom gyöngyöket és gyémánt ékszereket az idei évben a vörös szőnyegen és sajtómegjelenéseken.

collingwood-pearl-earrings-g.jpg

A fülbevaló divat fellángolásához természetesen (mint minden divattal kapcsolatos dologhoz már néhány éve) köze van annak, hogy Kate is viselt egy klasszikus darabot a Westminster Abbey-ben Vilmos herceggel kötött házasságakor. 

The Best Kate Middleton Earrings, From £30 Bargains To £15k Stunners

DENISSE Crystal pearl bridal earrings - Toronto Bridal Jewels

Szerencsére ettől, és a divattól függetlenül is káprázatos darabokat lehet fellelni az ékszerészek kollekcióiban. A kiválasztott darab legyen apró gyöngy, strasszos darab, vagy lelógó mindenképpen jó, ha összhangban van a frizurával és a kiválasztott ruha stílusával.

Royal wedding jewellery in pictures worn by Kate Middleton, the Queen and  Princess Diana | Express.co.uk

Ha szereted a harmonizáló kiegészítőket, választhatsz hozzáillő nyakláncot, karkötőt vagy csak egy egyszerű tiarát, mely felteszi a koronát megjelenésedre. Válassz Swarovski kristályokkal díszítettet vagy egyszerű ezüst, arany darabot erre a különleges alkalomra és őrizd meg gyermekeid számára örökségül, úgy hogy a költségvetésetek elbírja.

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá

szervezés esküvői dekoráció vendégkönyv virágdísz zöld esküvő esküvőitorta esküvőicsokor greenweddingshoes DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt www.kepekben.hu