2021. ápr 06.

Moha és Páfrány - esküvői dekor nemcsak zöldeknek

írta: Green Wedding Shoes
Moha és Páfrány - esküvői dekor nemcsak zöldeknek

Van egy erdő Csehországban ahol két huncut manó lakik a mese szerint: Moha és Páfrány. Kalandjaiktól hangos az erdő, vidámságuk messzire elhallatszik. Nagy kópék, akiket mindenki szeret. A következőkben egy igazán egyszerű, de hatásos dekorelememmel bővítjük repertoárunkat, melynek főszereplői természetesen a moha és a páfrány.

LOVE!! Moss Covered Letters | Moss wedding, Unique wedding flowers, Wedding  flowers

Miután feltérképeztük a közelben fellelhető legszebb mohatelepet és kiválogattuk a legtökéletesebb darabokat eljött az ideje annak, hogy elkezdjük az érdemi munkát. Szóval fogjuk a ragasztópisztolyt, a szárított mohát és álljunk neki különleges esküvői dekorációnk elkészítéséhez.

Unique Decorative Moss Monogram Letters for Decorations

Kezdésnek szerezz be valami jó minőségű vastag kartonlapot, ami meg tudja tartani a súlyát és a ránehezedő moharéteget, akár függőleges állapotban is. A kivágott sablonokra ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a mohát, egyenletes elhelyezve a felületen. Igazítsd el a széleket, hogy ne legyen túlságosan kilógó részek, piszkos-földes darabok benne. Ha készen vannak a moha-betűk, a poén kedvéért díszíthetjük a termet páfrányokkal is. 

A moha zöld színéhez remekül passzinthatod a fehéret, de ha valaki nem szereti ezt a focista színösszeállítást, válassza hozzá a csokibarna, kék, bordó színeket. 

Fotó: Pinterest és Fűrész Zsolt 

Szólj hozzá

virágdísz zöld esküvő DIY hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt esküvő2021