2021. már 29.

Elnézést kérünk a szemüveges menyasszonyoktól

írta: Green Wedding Shoes
Elnézést kérünk a szemüveges menyasszonyoktól

12 Bespectacled Brides Who Rocked Glasses At Their Weddings | HuffPost Life

Elnézést: méltatlanul bántunk idáig a szemüveges emberekkel. Hogy erről a témáról eddig nem írtunk az nagy hiba, pedig hazánk felnőtt lakosságának van ilyen-olyan szemüvege, így a házasulandó hölgyek nagy része is érintett lehet.

 Forget your contacts and bask in these brides wearing glasses on their  wedding days! | Offbeat Bride

Lehet fekete, drót-, szarukeretes vagy éppen hippi stílusú színes darab, macskaszemalakú, „John Lennonos” vagy egy alig látható keretnélküli forma a lényeg ugyanaz: ha nem tudod lecserélni kontaktlencsére, akkor bizony jelentősen befolyásolni fogja megjelenésed a nagy napon.  Az eddig látott esküvői fotók között elvétve lehet, olyat találni ahol a menyasszony szemüveget viselne, pedig a keret része az életnek. Miért csak kevesen vállalják be, hogy szemüvegesek?

14 Real Brides Who Wore Glasses on Their Wedding Day | Bride with glasses,  Bride, Wedding dresses

A nagy napon két irányt követhetsz: vagy elfogadod, hogy a keret része az arcodnak és esetleg egy speciális szuper keretet beszerezve dobod fel kinézetedet, vagy fogsz egy pár kontaktlencsét és végigböjtölöd vele a napot. A szemüveg hátránya lehet, hogy a műszempilla (ha van rá igény) mint dekorációs tényező felejtős lesz. Azonban a szem sminkelésére ilyenkor kiemelt figyelmet kell fordítani, azaz nem árt, ha egy kicsit drámaiabbra sminkeled.

Will you wear glasses on your wedding day? – LoveweddingsNG

Segítségképpen összegyűjtöttünk néhány olyan esküvői képet ahol a menyasszonyok bevállalták és büszkén viselik szemüvegüket.

Esetleg a fotózásnál lehetnek még érdekes beállítások, de ezekkel a dolgokkal egy profi fotós tisztában van.

Undeniable Proof That Brides With Glasses are Gorgeous - The Inspired Bride

 

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá

szervezés szertartás lánybúcsú esküvői dekoráció cupcake zöld esküvő esküvőitorta greenweddingshoes hasznos esküvői tippek esküvői díszlet kepekben.hu egyedimenyasszonyitaska Fűrész Zsolt www.kepekben.hu