2021. már 16.

Kiskutya, nagykutyadolog esküvőn

írta: Green Wedding Shoes
Kiskutya, nagykutyadolog esküvőn

Ha kiskutyád szerelmese vagy, mert akkor is melletted volt már, amikor leendő férjed még a távolban sem látszódott, szép gesztus tőled, ha őt is elviszed élted nagy napjára. Ha azonban még szerepet is szánsz neki, vagy esetleg hűvösebb az idő, válassz neki is valami igazán ünnepi öltözetet.

EXCLUSIVE: Get a First Look at Toast the Dog's Marchesa Wedding Dress! |  Martha Stewart

Sok embernek egy kisállat, legyen az kutya, macska hosszú időn keresztül megtestesítheti a társat, a lelki barátot. Ha úgy érzed, feltétlenül szükség van jelenlétére az esküvődön, válassz ki számára valami igazán klassz ruhát, hogy ő is izgalommal és díszbe öltözve büszkén kísérhessen férjedhez. A kutyus nemétől függően választhatunk igazán nőies kiegészítőket, mint kisfátyol, díszes övek, szoknyácskák, koszorúslányruha, de a fiú kutyusok is jól mutathatnak egy nyakkendős ruhában, csokornyakkendőben. Sokan ellen vannak a szőrös barátok ruhába öltöztetésének, de egy ilyen különleges esemény kapcsán ki tudja megállni, hogy házi kedvenc ne kapjon egy cuki ruhát vagy díszesebb kiegészítőt?

14 Awesome Ways To Include Your Dog On Your Big Day - BarkPost

A kínálat hatalmas, hiszen az egyszerű virágos vagy ünnepi nyakörvektől kezdve a díszes gallérokon át a szmokingig és a kis menyasszonyi ruháig hatalmas a választék.

Dog Wedding Attire That's Paw-fect for Your Pup

Ne foglalkozz a rosszallókkal, és ha te talpig díszben szeretnéd látni négylábú barátodat ne habozz, válassz neki ruhát, hogy legyen ideje hozzászokni.

És végül arról se feledkezzünk meg, hogy egy cuki kutyus nagyszerű lehetőség arra, hogy egyedi, kreatív fényképek készüljenek rólatok.

Custom Dog Suit Bandana Tuxedo Tie Outfit for weddings | Etsy

Te kedvenced mennyire bevállalós? 

http://www.doggieclothesline.com/wedding/dog-wedding-dress

Szólj hozzá

esküvői torta virágdísz greenweddingshoes DIYesküvő esküvő2021