2021. már 11.

A tetovált menyasszony

írta: Green Wedding Shoes
A tetovált menyasszony

tattooed bride | WeddingSparklesblog

Filmcímnek sem lenne utolsó cikkünk elnevezése, de most nem valami krimibe illő dolgokról fogsz olvasni, hanem arról mit csináljon menyasszony, ha tetoválása van, és azt még a ruha sem fogja elrejteni?

17 Tattooed Brides That Will Inspire You To Get Inked Before Your Wedding  Day

Számtalan külföldi cikket olvastam el ebben a témában és nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy egy menyasszony bevállalja-e tetoválásait vagy sem.

Vannak bevállalós menyasszonyok, akik nem sajnálják, hogy a hátukra tetovált mintákat fogja böngészni a násznép miközben ő pont a fogadalmát erősíti meg a szeretett férfi felé. Vannak azonban olyan hölgyek, akik belső meggyőződésből készítettek tetoválást és annak tartalmát nem szeretnék megosztani a külvilággal.

Boho Pins: The Best of Boho – My Top 10 Tattooed Brides - Boho Wedding Blog

Aggódsz a tetoválásod miatt?  Mit fognak szólni a vendégek? Nem fordítottál kellő figyelmet erre ruhád kiválasztásánál?   Megoldások arra az esetre, ha nem szeretnéd, hogy tetoválásod az idősebb rokonok górcsöve elé kerülne:

  • erősebb smink használata
  • stratégiailag megfelelő helyen elhelyezett ékszer vagy kiegészítő viselése (kabát, kesztyű, stóla)
  • végső esetben a tetoválás lézeres eltávolítása

Vannak azonban olyan arajelöltek, akik büszkén viselik, örömet és önbizalmat ad számukra ennek a testékszernek a viselése.  Mi is rendíthetetlen hívei vagyunk annak, hogy ezekben a napokban, nincs "jó" vagy "rossz", arra vonatkozóan mit viseljen az ifjú pár. Ezen a napon, ha  tetoválást szeretne viselni hát tegye azt, mint ahogy egy hercegnői ruha sem válthat ki kevésbé eltérő véleményeket. Akár konzervatív vagy éppen laza felfogású menyasszony vagy, az esküvődnek mindenképpen személyiségedet kell tükröznie. 

Ciki vagy menő egy tetovált menyasszony?

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá

szervezés vendégkönyv virágdísz zöld esküvő DIY tortaceremónia esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő esküvői díszlet tortaceremonia www.kepekben.hu