2020. dec 08.

Eljegyzés Karácsonykor? Férfiak figyelem!

írta: Green Wedding Shoes
Eljegyzés Karácsonykor? Férfiak figyelem!

És most szóljon egy cikk a férfiaknak. Azoknak, akik úgy döntöttek, hogy megkérik szerelmük kezét, a nagy pillanatot pedig a Karácsony estéjére tervezik.

Tips for Planning a Christmas Proposal | Today's Bride

Ha érzel magadban annyi romantikát, hogy ezen az ünnepen állj szerelmed és szülei elé, ha úgy gondolod, hogy ez az a nap, amire kedvesed örökké emlékezzen, ne habozz és már a karácsonyi rohamok előtt látogass el egy ékszerüzletbe, hogy a megfelelő gyűrűt nyújthasd át neki. Ha nem vagy biztos ízlésedben kérjél nyugodtan tanácsot édesanyjától vagy legjobb barátnőjétől. Egy kis cinkosság még jót is tehet a viszonyotoknak.

Most Popular Christmas-Themed Engagement Rings

Szeretnéd, hogy tökéletes legyen a lánykérés, aggódsz vajon mi lesz a válasz? Elakadnak a szavak? Aggódsz vajon tetszeni fog a gyűrű neki? Hidd, el minden nő azt szereti, ha értékesnek és kívánatosnak tartják. Add meg a módját a lánykérésnek, hiszen ez egy olyan pillanata az életnek, amire örökké emlékezni fog és még az unokáinak is ezt fogja mesélni.

Persze vannak olyan nők, akiket még a gondolat is elborzaszt, hogy ezt a dátumot egy ünnephez kösse, de a többség nem ebbe a táborba tartozik.

 21 Christmas Proposal Ideas To Make Dream Come True | Oh So Perfect Proposal

Ha pedig lecsúsztál a Karácsonyról még mindig ott van Szilveszter napja, ami mindenképpen valami újnak, fényesnek a kezdete lehet.

Képek: Pinterest

 

Szólj hozzá

anyós szertartás esküvői dekoráció zöld esküvő DIY esküvőicsokor menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek egyediesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt www.kepekben.hu