2019. aug 26.

Esküvőnk díszvendége: Moha és Páfrány

írta: Green Wedding Shoes
Esküvőnk díszvendége: Moha és Páfrány

Van egy erdő Csehországban, ahol két huncut manó lakik a mese szerint: Moha és Páfrány. Kalandjaiktól hangos az erdő, vidámságuk messzire elhallatszik. Nagy kópék, akiket mindenki szeret. A következőkben egy igazán egyszerű, de hatásos dekorelememmel bővítjük repertoárunkat, melynek főszereplői természetesen a moha és a páfrány.

結婚式の受付サインの手作りデザインまとめ | marry[マリー]

Miután feltérképeztük a közelben fellelhető legszebb mohatelepet és kiválogattuk a legtökéletesebb darabokat eljött az ideje annak, hogy elkezdjük az érdemi munkát. Szóval fogjuk a ragasztópisztolyt, a szárított mohát és álljunk neki különleges esküvői dekorációnk elkészítéséhez.

イニシャルモス5文字

Kezdésnek szerezz be valami jó minőségű vastag kartonlapot, ami meg tudja tartani a súlyát és a ránehezedő moharéteget, akár függőleges állapotban is. A kivágott sablonokra ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a mohát, egyenletes elhelyezve a felületen. Igazítsd el a széleket, hogy ne legyen túlságosan kilógó részek, piszkos-földes darabok benne. Ha készen vannak a mohabetűk, a poén kedvéért díszíthetjük a termet páfrányokkal is. 

Képtalálat a következőre: „moss wedding letter”

A moha zöld színéhez remekül passzinthatod a fehéret, de ha valaki nem szereti ezt a focista színösszeállítást, válassza hozzá a csokibarna, kék, bordó színeket. 

 çµå©šå¼ã®å—付に飾りたいウェルカムアイテムまとめ | marry[マリー]

Szólj hozzá

esküvő szertartás esküvőitorta esküvőicsokor menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek esküvő2019 DIYesküvő