2019. ápr 01.

Borulj zöldbe

írta: Green Wedding Shoes
Borulj zöldbe

Nem vitás, hogy minden menyasszony a legjobban szeretne kinézni esküvője napján. Ennek érdekében járjuk be az össze ruhakölcsönzőt, járunk el kiállításra, fogadjuk el szakértők segítségét és válasszunk valami szokatlan színt a nagy alkalomra. Például a zöldet, mellyel környezettudatosságodat is hangsúlyozhatod.

 Képtalálat a következőre: „green wedding”

Kapcsolódó kép

Fehér, krém, barack, kék, zöld, hosszú, rövid, szerény, pikáns - minden menyasszonynak megvan a saját ízlése, a saját test típusa, és ha éppen színes ruhát szeretnél, annak ma már senki nem szabhat határt. Miért ne válaszd például a zöldet? Az esküvői ruhatervezők kínálatában szerencsére már jócskán szerepelnek színes ruhák, de ha nem találsz a te stílusodnak vagy méretednek megfelelőt érdemes szétnézni a vintage ruhákat árusító oldalakon vagy egyéb online forrásokon.

Képtalálat a következőre: „green wedding”

Néhány éve még kihívás volt ökötudatos ruhákat találni ma már szerencsére tervezők és márkák (Natural Bridals, Nicole Lenzen, Olivia Luca, Tara Lynn)   tucatjai foglalkoznak a témával. Ha nem vagytok elég merészek a színes ruhához akár a cipővel is lehet variálni. Válasszuk Mohops, Olsen Haus, Melissa Ultra Clear darabjait vagy keressük meg a megfelelőt vintage oldalakon. Ha nem ragaszkodsz ahhoz az „érzéshez”, hogy „azt a bizonyos” ruhát csak egyszer viselhesd, válassz valami kevésbé formális, kevésbé menyasszonyi ruhát. Ne hallgass azokra, akik viktoriánus korabeli habos-babos csodát szeretnének rád erőltetni.  Ha meg  van a kiválasztott szín és ruha érdemes azt egy is plusz pénzt ráköltve visszahozni a vőlegény és a koszorúslányok öltözékében is.

Hidd el a tortádat is zöldbe tudod öltöztetni a tortaceremonia.hu csapata segítségével. 

Szólj hozzá

vidám szertartás lánybúcsú zöld esküvő hasznos esküvői tippek esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyedimenyasszonyitaska