2019. feb 25.

SOS dolgok menyasszonyoknak

írta: Green Wedding Shoes
SOS dolgok menyasszonyoknak

A legtöbb nőnek viszonylag könnyen kezelhető normál bőre van, amit egy kis karbantartással szinten lehet tartani, mely tevékenység általában nem okoz problémát. Azonban mi van akkor, ha az eddig tiszta pofikát hegylánc nagyságú pattanások szelik ketté?

 Képtalálat a következőre: „bride with red pimple”

Mielőtt papírzacskót húznál a fejedre, ne keseredj el, hiszen ilyenkor jön jól jönnek a tuti tippek és a tortaceremonia.hu oldala, ahol a jobbnál-jobb tippeket találhattok azzal kapcsolatban is mit tegyetek, ha nagy a probléma pattanás téren. Miután felhívtad sminkesedet, kozmetikusodat, anyukádat és az összes barátnődet elpanaszolva nekik a katasztrofális helyzetet nyugodj meg, ülj le, lélegezz mélyeket és gondold át, mit tudsz tenni. A problémát természetesen azonnal orvosolni kell, ilyenkor jöhetnek elő nagyanyáink csodareceptjei karöltve a modernkor legextrább kozmetikai szereivel. Javasolják ilyenkor, hogy meleg vizes borogatással csillapítsuk a szörny méretét, majd jöhet a hidrokortizon kém, mely totális támadást intéz a baktériumok ellen megakadályozva, hogy az még nagyobb és szennyezettebb legyen. Semmiképpen, ne sértsd meg körülötte a bőrt még nagyobb bajt okozva ezzel.

Kapcsolódó kép

Ha megtisztítottad a felületet ne kezd el nyomkodni, hiszen még nagyobb bajt okozhatsz ezzel a tevékenységgel, inkább valamilyen speciális fedő krémmel (folyékony hidratáló alapozó vagy színezett nappali krém) próbáld meg kevésbé láthatóvá tenni. Használj zöldes korrektor, mellyel egyensúlyba tarthatod Aliened vöröses valóját, de mindenképpen várd meg a segítséget és gyűjtsd be a bátorító szavakat.  

Neked milyen tuti tipped van a monstrum leküzdésére?

 Képek forrása: Pinterest

 

 

Szólj hozzá

esküvői dekoráció vendégkönyv eljegyzésigyűrű esküvőicsokor tortaceremónia hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő