2018. dec 17.

Fatábla dekor- jó móka fázós téli estéken

írta: Green Wedding Shoes
Fatábla dekor- jó móka fázós téli estéken

Ha meg van benned a kellő kézügyesség, ha nem, a következő ötletes táblát könnyen el fogod tudni készíteni te is. Egyszerű hozzávalók, ötletes kiegészítők, melyek segítenek eligazodni a vendégeknek az ünnepség forgatagában.  

Ha te is a rusztikus stílus kedvelője vagy, szereted a fákat és a lazán elhelyezett természetközeli dekorációs darabokat, készítsd el velünk az alábbi táblát, mellyel feldobhatod esküvőd díszletét. Fába égetett jelek- egyszerű és szórakoztató elkészítése!

Kellékek:
szerszám a fa égetéséhez
fa deszkák vagy szeletek
szén ceruza
fehér papír
nyomtató  

  1. lépésben tervezd meg számítógépen, hogy mit szeretnél a papírra nyomtatni, ami ugye a fára is rákerül majd. Válaszd ki a legtetszetősebb betűtípust és készítsd el a feliratot.
  2. lépésben annak érdekében, hogy a kiválasztott felirat pontosan illeszkedjen a fadarabra nyomtass több méretben is, és próbálgasd amíg nem lesz tökéletes.
  3. lépésben, ha meg van a megfelelő méret, fordítsd meg a papírt és a szénceruzával satírozd rá egy másik papírra a designt. Győződj meg arról, hogy elég keményen nyomod rá a szenet, hogy valóban rajtamaradjon majd a fán a minta.
  4. lépés: ha minden betű rendesen látszik és meg van az inverz minta, tedd rá a fadarabra és nyomd rá erősen. Vedd le a papírt, ha végeztél. Eredmény: szépen látszik a felirat.
  5. lépés: meg van a vázlat, ami követned kell az égetés során, már csak ki kell égetned Az eszköz forró lehet, vigyázz vele! Töltsd ki a mintát és írd vele át szépen a feliratot. Ha végeztél készíts belőle annyit amennyire szükséged van. Jó szórakozást.

Akár jelölheted ezzel a vendégek helyét is, de útbaigazító táblaként is funkcionálhat. A vendégek imádni fogják.

 

Szólj hozzá

esküvő lánybúcsú esküvői dekoráció esküvői torta cupcake virágdísz esküvőitorta esküvő2018 esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt esküvői cípő