2018. máj 22.

Tippek az esküvői bakik elkerüléséhez

írta: Green Wedding Shoes
Tippek az esküvői bakik elkerüléséhez

Ha te is azon menyasszonyjelöltek közé tartozol, akik a maximumot szeretnék kihozni a „NAGY” napból nem árt, ha figyelmesen olvasod el következő írásunkat.

 

Képekben - Fűrész Zsolt esküvői fotós fényképe.

Hogy a lehető legnagyobb rendben menjen minden, fogadd meg az alábbi tanácsokat esküvőd szervezésénél.

  1. Ügyelj az italfogyasztásra. Itt természetesen nem arra célzunk, hogy korlátozd a röviditalok kiszolgálását, hanem arra, hogy kérd meg a vendéglátókat ne tegyenek ki teljes üveg italokat, azok adagolását bízzák a pincérekre, pultosokra. Ez lehet, hogy egy kis extra költséget (szervízdíj) jelent számodra, de így elkerülhető a mértéktelen és korai lerészegedés.
  2. Legyen váltócipőd- sok menyasszony cipőkeresése kimerül abban, hogy megtalálja az igazi, a ruhához passzoló darabot és azzal nem foglalkozik, hogy a délelőtt még szép és kényelmes cipő estére már szűk és kényelmetlen lehet a 8-12 órás álldogálástól, tánctól. Vásárolj vagy szerezz be egy kevésbé mutatós, de kényelmes darabot és hagyd a szenvedést másoknak.
  3. Nem kívánságműsor- ha Dj szolgáltatja a zenét vagy ha zenekar, próbáld korlátozni a vendégeket abban, hogy Kívánságkosárnak tekintsék a lakodalmat. Persze, hogy lehet engedni a vendégek kérésének, de bizonyos korlátokat kell szabni, amit nem árt előre tisztázni a szolgáltatóval is.
  4. A szervezés során állíts prioritási sorrendet: mi a legfontosabb számodra? A fotós, a zene és a tánc, az étel és a bor, a dekoráció, vagy, hogy minél több vendéged legyen? Néha sajnos kompromisszumokat kell kötni, de a fontos dolgok maradjanak előtérben és azokra ne sajnáld a pénzt. Egy jó fotós örök emléket állít képeivel, míg a felszolgált ételekről maximum az idősek fognak említést tenni.
  5. És végül a ruháról. Semmiképpen se hagyd, hogy az utolsó pillanatban adják ki ruhát a kölcsönzőből. Előfordulhat, hogy híztál vagy fogytál, foltot találsz rajta- ne várd meg az utolsó napot, hogy ezeket a hibákat észrevedd és javítással kelljen bajlódnod.

Természetesen mindenre nem lehet ezer százalékkal odafigyelni, de mások hibáiból sokat lehet tanulni, kis odafigyeléssel pedig valóban szuper esküvőt lehet szervezni. Kerüld a bakikat, tanulj tőlünk!

 

Ha azt szeretnétek, hogy a tortátok káprázatos legyen, akkor kérjetek ajánlatot most az info@tortaceremonia.hu címen. 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

vidám esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta virágdísz esküvőitorta esküvőicsokor esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek