2018. ápr 16.

Csokrok csokra

írta: Green Wedding Shoes
Csokrok csokra

Egy szépen megkötött, válogatott virágokból álló csokor nagyot tud dobni egy menyasszony megjelenésén. Érdemes tehát egy kicsit jobban odafigyelni erre a nagyon fontos kiegészítőre.

Ribbon streamers on flower bouquets

Vajon mitől lesz igazán különleges egy esküvői csokor? A forma fontos vagy inkább a virágok határozzák meg? Fontos a csokor köttetésénél figyelembe venned ruhád stílusát, majd az alapján dönteni a csokrot alkotó virágok színéről és típusáról.  Fontos a testalkat és az is hogy személyiségedhez milyen virágok passzolnak. Ha molett vagy ne válassz tömör csokrot, vagy tedd lazábbá lelógó indákkal, szárakkal. Válassz inkább csepp alakú vagy vízesést idéző menyasszonyi csokrot, mely egyaránt illik kissé alacsonyabb termetű és teltebb idomokkal rendelkező menyasszonyokhoz is.

Azonban mindezek figyelembevétele mellett is vannak még egyéb kiegészítők, melyek használatával tökéletesíthető a végeredmény.

Ha szereted a szalagokat, színes csokrokat ne fogd vissza magad, amikor csokrod összeállításán gondolkodsz. Lehet az hatalmas, száras vagy pici körcsokor nyugodtan használj különböző stílusú virágokat eltérő textúrákkal díszítve. Bársony szalag, rusztikus csipke, vintage hangulat vagy éppen a letisztult egyszerűséget kedveled? Használd kreativitásodat, inspirálódj oldalunkon. Készíttess magadnak egy csokrot és koszorúslányaidnak pedig köttesd meg mini-változatát.

www.tortaceremonia.hu

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedln: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

virág torta vendégkönyv virágdísz esküvőitorta esküvőicsokor tortaceremónia menyasszonyitorta hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő