2018. már 12.

Áldott menyasszony

írta: Green Wedding Shoes
Áldott menyasszony

pregnant-bride-284621.png

Elmúlt már az az idő, amikor a vallásos emberek ujjal mutogattak egy áldott állapotban lévő menyasszonyra. Felpörgött a világ, és ha már valaki a szerelem gyümölcsét hordja hasában maximálisan megérdemli, hogy vele is foglalkozzunk egy kicsit.

Hol van már a szégyenpírral az arcán a szertartásra rohanó ifjúpár, akik minden igyekezetükkel azon vannak, hogy születendő gyermeküket elrejtsék a kíváncsi szemek elől? 2001-ben egy londoni esküvői ruhabolt felmérés szerint ügyfeleik 20%-a áldott állapotban lévő arajelölt volt. Mind a terhesség mind a házasság alkalom az ünneplésre, így a várandós menyasszonynak minden joga megvan ahhoz, hogy büszkén és emelt fővel állhasson az ünneplők előtt ezen a napon.

Ha már túlestünk az idősebb rokonokkal való beszélgetésen és látjuk, hogy már ők is elfogadták a baba közeljövőben történő születését, itt az ideje, hogy végre csak magunkra gondolva válasszuk ki a lehető legkényelmesebb ruhát, cipőt és egyéb kiegészítőket. Ha nem ragaszkodsz a fehér ruha szűzies látványához, nyugodtan válassz ekrü, bézs vagy éppen színes ruhát. A lényeg úgyis azon van, hogy alakod változását követni tudja, a pocakodat megtartsa és kényelmes legyen. A legmegfelelőbb, ha A-vonalú ruhát választasz magadnak. Kerüld természetesen a szoros fűzőket, mídereket, kényelmetlen melltartókat, és a magas sarkú cipőt felejtsd el. Más kiegészítőkre (fátyol, ékszerek, kistáska) nincs hatással állapotod, így azokból válassz szíved szerint!

 

További érdekes cikkeket találtok itt: www.tortaceremonia.hu

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

esküvő esküvői dekoráció esküvőitorta tortaceremónia esküvőicikk DIYesküvő