2018. feb 05.

Meglepi a Karácsonyfa alatt? Szerelmes eljegyzés Valentin-napon?

írta: Green Wedding Shoes
Meglepi a Karácsonyfa alatt? Szerelmes eljegyzés Valentin-napon?

paris.jpg

Eljegyeztek az ünnepek alatt? Szerelmed összeszedte magát és a karácsonyi vacsora apropóján összegyűlt család előtt térdre ereszkedve megkérte a kezed szüleidtől? Ne ess pánikba, kezd el nyugodtan megtervezni esküvődet.

Felmérések szerint Karácsony a második legnépszerűbb ünnep az évben, amikor lánykérések történnek szerte a világon. Az első természetesen a Valentin-nap. Sok menyasszony-jelölt ilyenkor pánikba esik. Hogyan, kivel, mikorra tervezzék, szervezzék az esküvőt? A nagy kapkodásnak persze sosincs jó vége. Üljünk le ilyenkor, vegyünk egy nagy levegőt és gondoljuk át a megtervezendők fontossági sorrendjét.

Ha meg van az esküvő dátuma, érdemes időben lefoglalni a kiválasztott ruhát, hogy lehetőleg a kiszemelt darabban állhassunk az oltár előtt. Már ilyenkor érdemes odafigyelni a költségekre és akár egy esküvőtervező vagy egy saját esküvői weboldal segítséggel tervezni a költségeket, a szervezés menetét figyelemmel kísérni. A másik nagy költsége lehet az esküvőnek a vacsora. Érdemes több helyről is ajánlatot kérni, ellátogatni a kiszemelt helyekre, részt venni egy próbavacsorán és átbeszélni az ott dolgozókkal a lehetőségeket. Sokszor ilyenkor derül fény számtalan olyan rejtett plusz szolgáltatásra, amely vonzóbbá teheti a helyet. Zenekar vagy dj? Mielőtt lefoglalsz egy többtagú zenekart vesd össze a zenekar nagyságát a hely méreteivel, de azt is érdemes átgondolni, hogy milyen jellegű zenét szeretnétek, milyen összetételű lesz a vendégsereg. Egy jó fotóst is érdemes időben lefoglalni, de ne lepődj meg, ha már nem papírképeken kívánja átadni a nagy napon megörökített pillanatokat. Ezek mellett számtalan egyéb dologra oda kell figyelni, de talán ezek a legfontosabbak az időpont lefoglalása mellett.

Gratulálunk. Boldog szervezést kívánunk Nektek és természetesen inspirálódjatok oldalunkon.  

 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

esküvő vidám esküvő2018 menyasszonyitorta esküvőotorr hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt