2017. dec 21.

Hogy télen se fázz

írta: Green Wedding Shoes
Hogy télen se fázz

Ha valami oknál fogva mégis egy téli esküvő mellett döntöttetek, akkor sem kell otromba bundába melegítened vállaidat, hiszen számtalan egyéb módja van annak, hogy vigyázz egészségedre, mégis bombasztikusan nézz ki.

 amilee-pink-584x791.jpg

Ha te bármi oknál fogva úgy döntesz, hogy a téli időszakot választod egybekelésetek időpontjának (pénzügyi okokból vagy, mert imádod ezt a hűvös, csillogó évszakot) eltervezted már, hogy milyen téliesebb kiegészítőt fogsz majd viselni menyasszonyi ruhádhoz? A kölcsönzők választékában bizonyára találsz lélegzetelállítóan szép téli esküvői kiegészítőket magad és koszorúslányaid számára is. Mi is körbenéztük a téli kiegészítők piacán és rengeteg elegáns stólát, kendőt találtunk. Választhatsz marabu tollas, Swarovski kristállyal díszített változatot is, melyek igazi luxus hangulatot adnak. Ha egy kicsit bátrabb vagy nem kell a kötelező fehéret választanod, hiszen lehet szürkés vagy a mostanában annyira divatos rózsaszínes hatásút is stólád.

Azonban egyre érdemes odafigyelni: a nagy kapkodásban nehogy elfelejtődjön a kiválasztott stóla. Rántsd meg a vállad, borítsd be egy gyönyörű meleg stólával és vonulj gyönyörű Hófehérkeként az oltárhoz.

További érdekes cikkeket találtok itt: www.tortaceremonia.hu

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

esküvő esküvői torta esküvőitorta tortaceremónia esküvőicikk hasznos esküvői tippek